Mt 125 için kask önerisi

Makaleler
14
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşıma mt 125 alıyoruz. Bunu için bir kask önerisi istiyorum. Bütçemiz aslında 17 bin ₺ civarında fakat biraz araştırdım schuberth markasını çok öven gördüm. Model olarak da S3 baktık ama bütçemizi aşıyor. 24 bine geliyor böyle. Fakat deneyen varsa veya bilgi sahibi olan varsa ya aradaki 3-5'e bakmayın direkt S3 alın geçin derseniz biraz daha zorlayıp alabiliriz. Fakat gerçekten bu zorlanmaya değerse yapabiliriz. Yoksa bu civarlarda kask öneriniz varsa önerirseniz sevinirim. Bu arada hafif, rahat ve korunaklı olması önemli. İlk motoru olacağı için büyük ihtimal gece gündüz onun üstünde olacak.

Sizleri de etiketliyorum da konularda çok fazla yorum yaptığınızı gördüğüm için bilginize de güveniyorum, o yüzden kusura bakmayın: @Psyduck17 ve @Görkem Umut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşıma mt 125 alıyoruz. Bunu için bir kask önerisi istiyorum. Bütçemiz aslında 17 bin ₺ civarında fakat biraz araştırdım schuberth markasını çok öven gördüm. Model olarak da S3 baktık ama bütçemizi aşıyor. 24 bine geliyor böyle. Fakat deneyen varsa veya bilgi sahibi olan varsa ya aradaki 3-5'e bakmayın direkt S3 alın geçin derseniz biraz daha zorlayıp alabiliriz. Fakat gerçekten bu zorlanmaya değerse yapabiliriz. Yoksa bu civarlarda kask öneriniz varsa önerirseniz sevinirim. Bu arada hafif, rahat ve korunaklı olması önemli. İlk motoru olacağı için büyük ihtimal gece gündüz onun üstünde olacak.

Sizleri de etiketliyorum da konularda çok fazla yorum yaptığınızı gördüğüm için bilginize de güveniyorum, o yüzden kusura bakmayın: @Psyduck17 ve @Görkem Umut.

@Giray Han

Çok teşekkürler. Scorpion biz de bakıyorduk bir de diğer kaska da bir bakalım. O zaman Schuberth'i kafamızdan silelim mi?
Belli bir seviyenin üzeri güvenlikten ziyade konfora giriyor. Konfor istiyorsanız daha yukarı çıkabilirsiniz. Ama saf güvenlik istiyorsanız, psikopatlık derecesinde güvenlik takıntılı Arai öneririm. Adamlar güvenli olmadığını düşündüğü için güneş vizörlü kask üretmiyorlar. Hatta neredeyse hava kanalı olan kask bile üretmiyorlar.

Belli bir seviyenin üzeri güvenlikten ziyade konfora giriyor. Konfor istiyorsanız daha yukarı çıkabilirsiniz. Ama saf güvenlik istiyorsanız, psikopatlık derecesinde güvenlik takıntılı Arai öneririm. Adamlar güvenli olmadığını düşündüğü için güneş vizörlü kask üretmiyorlar. Hatta neredeyse hava kanalı olan kask bile üretmiyorlar.
Hmm anladım. Arai o zaman bize gelmez çünkü gerçekten konfor da önemli. Yani arkadaşımın da daralmaması lazım çünkü rahatlığına da biraz düşkün ve gerçekten uzun saatler kullanacak motoru. O zaman dediğiniz iki kasktan seçim yapalım. Rahatlık ve güvenlik olarak hangisi daha iyi olur sizce? Şimdi baktı Scorpion'u daha çok beğendi onu alalım o zaman.

Hmm anladım. Arai o zaman bize gelmez çünkü gerçekten konfor da önemli. Yani arkadaşımın da daralmaması lazım çünkü rahatlığına da biraz düşkün ve gerçekten uzun saatler kullanacak motoru. O zaman dediğiniz iki kasktan seçim yapalım. Rahatlık ve güvenlik olarak hangisi daha iyi olur sizce?
Kaskta kişisel tercihler çok önemlidir. Kask alırken denemeden almayın çünkü insanların kafa yapıları farklı olduğu için her kask herkeste aynı konforda olmaz. Ben kask almaya gittiğim zaman bu kasklara ek olarak agv k6s bakmaya gittim. En çok da k6s beğeniyordum ve aslında onu almak için gittim ama kafama olmadı. Denediğim kasklar içerisinde kafama en rahat olan Scorpiondu. Kafamda hiç bir baskı noktası oluşturmuyor ve oldukça sıkı olmasına rağmen rahatsız etmiyor. Kafamda en fazla 2 saat durdu. Sonrasında benzin molası verdim. Aynı gün içerisinde de 6-7 saat kafamda kaldı. Herhangi bir ağrı noktası oluşmadı. Gayet konforlu seyahat ettim.

Ancak dediğim gibi kafa yapısı benden farklı olan birisi için belki rahatsız edebilir. O yüzden denemeden almamak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı