Sizce hangisi alınmalı? Duke 0-100'de epey bir geride kalıyor fakat teknoloji bakımından bayağı ileri seviyede. Mt 2017 Duke 22 kasa.
gerçekten mt piyasası öyle alması bile zor adamların peşinde ben koşuyorum sanki satıcı benimHocam biri Japon biri Avusturya MT-125'in parçası rahat bulunur KTM dede bulunur ama biraz zorlar mt 125 piyasası çok değişik satmasıda almasıda zordur önerim KTM'dir.
fakat ktm 0-100 21 saniye gibi bir şey aşırı yavaş kaldı gözümde emin olamadım sehir içinde sıkıntı yaratır mıHocam biri Japon biri Avusturya MT-125'in parçası rahat bulunur KTM dede bulunur ama biraz zorlar mt 125 piyasası çok değişik satmasıda almasıda zordur önerim KTM'dir.
Gerçekten mt piyasası öyle alması bile zor adamların peşinde ben koşuyorum sanki satıcı benim.
Fakat KTM 0-100 21 saniye gibi bir şey aşırı yavaş kaldı gözümde emin olamadım sehir içinde sıkıntı yaratır mı?
Gerçekten mt piyasası öyle alması bile zor adamların peşinde ben koşuyorum sanki satıcı benim.
Fakat KTM 0-100 21 saniye gibi bir şey aşırı yavaş kaldı gözümde emin olamadım sehir içinde sıkıntı yaratır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.