MT 125 vs Duke 125

Sizce hangisi alınmalı? Duke 0-100'de epey bir geride kalıyor fakat teknoloji bakımından bayağı ileri seviyede. Mt 2017 Duke 22 kasa.

Hocam biri Japon biri Avusturya MT-125'in parçası rahat bulunur KTM dede bulunur ama biraz zorlar mt 125 piyasası çok değişik satmasıda almasıda zordur önerim KTM'dir.

Hocam biri Japon biri Avusturya MT-125'in parçası rahat bulunur KTM dede bulunur ama biraz zorlar mt 125 piyasası çok değişik satmasıda almasıda zordur önerim KTM'dir.
gerçekten mt piyasası öyle alması bile zor adamların peşinde ben koşuyorum sanki satıcı benim

fakat ktm 0-100 21 saniye gibi bir şey aşırı yavaş kaldı gözümde emin olamadım sehir içinde sıkıntı yaratır mı

Gerçekten mt piyasası öyle alması bile zor adamların peşinde ben koşuyorum sanki satıcı benim.

Fakat KTM 0-100 21 saniye gibi bir şey aşırı yavaş kaldı gözümde emin olamadım sehir içinde sıkıntı yaratır mı?

Hocam Duke naked bir motor olduğu için tork a önem vermişler ama torku vs. de güzel Duke da sevmeyeceğim tek yan vites aralıkları çok düşük sürekli vites atmanız gerekir ama uygun fiyatlı ve güzel bir mt bulursanız kaçırmayın derim.

Gerçekten mt piyasası öyle alması bile zor adamların peşinde ben koşuyorum sanki satıcı benim.

Fakat KTM 0-100 21 saniye gibi bir şey aşırı yavaş kaldı gözümde emin olamadım sehir içinde sıkıntı yaratır mı?

Ayrıca 14 saniye olarak gözüküyor 21 saniye fazla zaten.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-25_153942395.png
    resim_2024-08-25_153942395.png
    44,5 KB · Görüntüleme: 37
Biri Hindistan'da biri Endonezya'da üretiliyor, yani gerçek bir KTM yada gerçek bir Japon kalitesine sahip değiller. Zaten bunlar 125cc motorlar ne tip olduklarının bir önemi yok hepsi aşağı yukarı aynı performansı verir, saçma sapan çinli markaları çıkarsak. Bu yüzden görüntü yada top speed'ine bakılarak motor seçilmez, uzatmayım tavsiyem MT125.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı