MT 125 vs GSX-R125

Tamamdır teşekkürler birde 2 yıl kullanım sonrası kolayca satabilir miyim bu motoru?
Hayır satamazsın, piyasanın çok altına verirsen anca.

Motoru pek yere düşürebileceğimi sanmıyorum
Zaten kimse motora düşmek için binmiyor dostum, düşersen olabilecekleri düşün.

Sizin bu motor dışında önerebileceğiniz bir motor var mıdır?
Boyun 170 altıysa 2.el MSX 125 değilse CB125R bak, sıfır istiyorsan raider 125 güzel.
İlla racing olsun diyosan A2 alınca R25 bakarsın, en azından piyasası var ve 35 beygir aldığına değer.

Hayır satamazsın, piyasanın çok altına verirsen anca.

Zaten kimse motora düşmek için binmiyor dostum, düşersen olabilecekleri düşün.

Boyun 170 altıysa 2.el msx 125 değilse CB125R bak, sıfır istiyorsan Raider 125 güzel.
İlla racing olsun diyorsan A2 alınca R25 bakarsın, en azından piyasası var ve 35 beygir aldığına değer.

Şu an Bajaj ns 125 modeli var onu da beğendim bir kronik problemi olduğunu da görmedim, TVS Raider'e pek sıcak bakmıyorum ve benim için taksitli satışta önemli.

Şu anda hiçbir 125 CC'yi aldığın fiyata veya üstüne satamazsın piyasası ölü raiderdede aynı şekil ben 75'e aldım şu an 65'e satarsam öpüp başıma koyarım ha belki seneye euro5 yüzünden zam yaptıkları zaman satabilirim belki ama şu an hepsi ölü.

Şu anda hiçbir 125 CC'yi aldığın fiyata veya üstüne satamazsın piyasası ölü raiderdede aynı şekil ben 75'e aldım şu an 65'e satarsam öpüp başıma koyarım ha belki seneye euro5 yüzünden zam yaptıkları zaman satabilirim belki ama şu an hepsi ölü.

Şu anda aldığımda rahat 2 sene kullanacağım, ama NS 125 ile GSXR 125 arasında çok kararsız kaldım.

Şu anda aldığımda rahat 2 sene kullanacağım, ama ns 125 ile gsxr 125 arasında çok kararsız kaldım.

Vallahi benim arkadaşta CBR125 var geçen sene 88k ya almıştı kaza falan da yaptı aldığı fiyata satamaz diye düşünüyorum aldığındada motor çok temiz değildi ama yine iyiydi kendisi bayağı harcadı suyunu çıkardı motorun ben düşük CC de racing sevmiyorum nakedcıyım ama 125CC dede naked biraz yavaş kalıyor racinge göre sana kalmış acemi değisen istediğini al.

Vallahi benim arkadaşta CBR125 var geçen sene 88k ya almıştı kaza falan da yaptı aldığı fiyata satamaz diye düşünüyorum aldığındada motor çok temiz değildi ama yine iyiydi kendisi bayağı harcadı suyunu çıkardı motorun ben düşük CC de racing sevmiyorum nakedcıyım ama 125CC dede naked biraz yavaş kalıyor racinge göre sana kalmış acemi değisen istediğini al.

Benim için satışta önemli. Hepimiz biliyoruz ki bu tür motorların piyasası ortalama 150.000 - 100.000 arasında (2 sene sonra ekonomi ne olur bilemiyorum.) 18 yaşımdada zaten R25 veya mt 25'e geçerim. Tek sorun benim için satışta. Sizce satışta problem yaşarmıyım?

Son düzenleme:
Benim için satışta önemli. Hepimiz biliyoruz ki bu tür motorların piyasası ortalama 150.000 - 100.000 arasında (2 sene sonra ekonomi ne olur bilemiyorum.) 18 yaşımdada zaten R25 veya mt 25'e geçerim. Tek sorun benim için satışta.

Vallahi motorun sıfırı olsa aktif satılsa yükseğe satabilirsin derdim bayiiler zam yaptığı için ama şu anda sadece 2. el olduğu için bir garantisi yok satış istiyorsan aktif olarak satılan motorlara bak ben Raider'e satılmıyor diyorum ama seneye euro5 ile yüksek ihtimal yine 110k bandına çıkacak o zaman 80 90'a satabilirim.

Evet euro5 olması zorunluluk olacağı için yükselme olabilir, 2. elde satışları en çok etkileyen şey bence dolandırıcılıktır bende şahsen dolandırılabilirim diye 2. ele yönelmiyorum.

Dolandırılmazsında satış istiyorsan aktif olarak sıfırı satılan motorları daha hızlı satarsın.

Son düzenleme:
Vallahi motorun sıfırı olsa aktif satılsa yükseğe satabilirsin derdim bayiiler zam yaptığı için ama şu anda sadece 2. el olduğu için bir garantisi yok satış istiyorsan aktif olarak satılan motorlara bak ben Raider'e satılmıyor diyorum ama seneye euro5 ile yüksek ihtimal yine 110k bandına çıkacak o zaman 80 90'a satabilirim.

Evet Euro5 olması zorunluluk olacağı için fiyatlarda bir yükselme olabilir. 2. el satışları en çok etkileyen faktör bence dolandırıcılıktır; ben de şahsen dolandırılma korkusuyla 2. ele yönelmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı