Özür diliyorumYa cidden ekran kartı imiş. Hocam ağ kartı lazım bize, Intel ağ kartı. Orada bariz NVIDIA yazıyor, onu neden paylaşıyorsunuz?
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_7C311462&REV_15Bu donanım kimlikleri Gigabyte GTX 1660 Super ekran kartına ait. Bize Intel ağ kartına ait donanım kimliğini vermen gerekiyor.
Örnek Realtek ağ kartı:
Eki Görüntüle 1188196
Bilgisayarında Realtek ağ kartı mevcut gibi duruyor. Bu yüzden verdiğin ona ait en güncel sürücü dosyasını veriyorum. İndirip, kur ve tekrar dene.PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_7C311462
Olmadı bro.Bilgisayarında Realtek ağ kartı mevcut gibi duruyor. Bu yüzden verdiğin ona ait en güncel sürücü dosyasını veriyorum. İndirip, kur ve tekrar dene.
https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/98y502afdckx6hc0.exe (Win10 x64 için Sürücü sürümü: 10.50.511.2021)
Kanka hileyi bilgisayardan temizlemeyi biliyorsan yapalım mı ?O zaman sunucuya hile kullanarak girmeye çalışıyorsun. Başka bir açıklaması yok.![]()
Tamamdır dostum.Hayır, temizlemeyi bilmiyorum. Tavsiyem GTA San Andreas'ı sıfırdan kurman.
Teşekkür ederim.Process Monitor ile tespit edip silebilirsin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.