İnception eskiden en iyisiydi galiba şu anda en iyisidir.
Güzel bir ortam kurarsan çok saracaktır.
Biraz ptw var ama olsun o kadar.
Bir arkadaşım demişti günlük 600 kişi çekiyor diye ne kadar doğru bilemem ama![]()
Hocam türk araçları var mı ?Kesinlikle "İnception Roleplay."
Yok. Inception Roleplay'de Amerika'daki insanların çetelerin,zenginlerin,habercilerin,kamyoncuların,balıkçıların vb. insanların olduğu bir Los Santos Roleplay'i, düşün ki Amerikan filmlerindeki "Oh lanet olsun carl bunu sen mi yaptın adamım" havasındaki bir sunucu. Bu Sunucunun sahiplerinin açtığı bir yan sunucu olan Janti Roleplay var orada da Türkiye roleplay'i dönüyor hem de orada sesli sohbet de var. Onda Türk araçları olabilirHocam türk araçları var mı ?
inception da azcık oynama vaktim oldu da arabalar gerçek parayla satılıyodu başka türlü araba alınmıyor muİnception'da oynuyorum çete kurmuştuk ortakla anlaşmazlık sonucu sinirlenip oyunu bıraktım. Eğer bu sunucuyu beğenirsen senle beraber oynayabiliriz (istersen).
İnception da azıcık oynama vaktim oldu da arabalar gerçek parayla satılıyordu başka türlü araba alınmıyor mu?
bıraktım bile MtayıKonuya geç kaldım ama olsunhocam en aktif olarak şu anda janti roleplay var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.