Juscesia Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #1 Birkaç handlar ile ilgili video izledim ancak bazılarında handlar bu şekilde verilmiş sadece birini kullandığım zaman aşırı kötü oluyor, videodaki ile alakası bile olmuyor. Bu handların nasıl kullanıldığını bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2022
Birkaç handlar ile ilgili video izledim ancak bazılarında handlar bu şekilde verilmiş sadece birini kullandığım zaman aşırı kötü oluyor, videodaki ile alakası bile olmuyor. Bu handların nasıl kullanıldığını bilen var mı?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Ocak 2022 #2 Sadece sayıları yazıcaksın. Fazla ya da eksik olursa yanlış olur. Artı 0 Eksi
KS KS Juscesia Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #3 Ashes dedi: Sadece sayıları yazıcaksın. Fazla ya da eksik olursa yanlış olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane var nasıl yapayım ben sadece 1 tane kullanılır. Artı 0 Eksi
Ashes dedi: Sadece sayıları yazıcaksın. Fazla ya da eksik olursa yanlış olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane var nasıl yapayım ben sadece 1 tane kullanılır.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Ocak 2022 #4 Juscesia dedi: Hocam 2 tane var nasıl yapayım ben sadece 1 tane kullanılır. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Artı 0 Eksi
Juscesia dedi: Hocam 2 tane var nasıl yapayım ben sadece 1 tane kullanılır. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
KS KS Juscesia Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #5 Ashes dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş 2 adet hand vermiş ve oyunda sadece 1 hand kullanılabilir. Artı 0 Eksi
Ashes dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş 2 adet hand vermiş ve oyunda sadece 1 hand kullanılabilir.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Ocak 2022 #6 Juscesia dedi: Hocam arkadaş 2 adet hand vermiş ve oyunda sadece 1 hand kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Evet öyle zaten. Bi handi kullanırken sadece sayıları yazman gerek diyorum. Doğru bir şekilde. Eğer buna rağmen olmazsa hand yanlıştır ya da kötüdür. Artı 0 Eksi
Juscesia dedi: Hocam arkadaş 2 adet hand vermiş ve oyunda sadece 1 hand kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Evet öyle zaten. Bi handi kullanırken sadece sayıları yazman gerek diyorum. Doğru bir şekilde. Eğer buna rağmen olmazsa hand yanlıştır ya da kötüdür.
KS KS Juscesia Centipat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #7 Ashes dedi: Evet öyle zaten. Bi handi kullanırken sadece sayıları yazman gerek diyorum. Doğru bir şekilde. Eğer buna rağmen olmazsa hand yanlıştır ya da kötüdür. Genişletmek için tıkla... Sayıları nereye yazmam gerek hocam ilk başında 10000 yazıyor ben bunu nereye yazayım? Artı 0 Eksi
Ashes dedi: Evet öyle zaten. Bi handi kullanırken sadece sayıları yazman gerek diyorum. Doğru bir şekilde. Eğer buna rağmen olmazsa hand yanlıştır ya da kötüdür. Genişletmek için tıkla... Sayıları nereye yazmam gerek hocam ilk başında 10000 yazıyor ben bunu nereye yazayım?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Ocak 2022 #8 Juscesia dedi: Sayıları nereye yazmam gerek hocam ilk başında 10000 yazıyor ben bunu nereye yazayım? Genişletmek için tıkla... Streering Help 0'dan sonraki sayıların hepsını yazıcaksın. B tuşuna basarak. Artı 0 Eksi
Juscesia dedi: Sayıları nereye yazmam gerek hocam ilk başında 10000 yazıyor ben bunu nereye yazayım? Genişletmek için tıkla... Streering Help 0'dan sonraki sayıların hepsını yazıcaksın. B tuşuna basarak.