MTA için RP sunucusu önerisi

Genel olarak RP dönemi bitti aslında, sadece MTA'ya özgü değil. GTA 5 sunucularında da artık gerçekten rol yapan insanlara nadir rastlarsınız, evet daha güncel ve daha aktif olduğu için GTA 5'te daha fazla sunucu bulmanız mümkün fakat eski rollerin %10'u anca dönüyordur, yıllar önce o roller, o rolü yapacak insanlar maalesef artık yoklar. Sesli rol yapmak istiyorsan hard rp kavramından vazgeçeceksin, hard rp (olduğu kadar) yapmak istiyorsan da sesli rp kavramından.

MTA'da hard RP sunucu arıyorum. Sesli olursa iyi olur. Öneriniz var mı? Janti girdim fakat troll çoktu.
Hocam GTA 5 indirime girene kadar hem eski günleri yâd etmek, hemde /me /do komutlarinı vs vs tekrar hatırlamak için indirdim MTA yi, Grand RP çok hoşuma gitti, ilk ona girdim geceinin 3 ünde bile 70 aktif, saat 20.00 ile 01.00 a kadar falan aktif 100-110 oyuncu görüyor, hard rp yine yapılıyor ama beyinlerini kullanma gereği duymayanlar yine az buçuk var.

Adam akıllı roleplay istiyorsanız ya paralı sunuculara yada text rplere girmelisiniz.

Aktif olarak sampta Vice Roleplay aktif. Yılladır hizmet veren kaliteli bir sunucu. Şu sıralarda Fivem'e text rp olarak geçiş sağlıyorlar.

Rage Mp üzerinde de yılların devlerinden aynı Vice gibi Rina Roleplay var. Eğer GTA5 açıyorsa bilgisayarınız Rina veya Vice girmenizi öneririm. Yada paralı FiveM sunucuları.

Samp'ı da boş görmemenizi öneririm. Vice Roleplay'ın iyi sistemleri var.

40 yaşında evli barklı oynayan adamda gördüm.

Mta falan bitmedi,kitlesi bitti oyunun bir kere.Discord'a bulaşmayın veya girmeyin gayet güzel rol dönen sunucular var.İnception,Janti falan oynayın hala sarıyor.Discord'a bulaşmayından kastım bu config sunucuları falan işte tabii kullanabilirsiniz uygulamayı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı