MTA oynarken sürekli drop giriyor

Daha fazla  
Sistemim 4060 Ti, R5 7500F ve 32 GB RAM, fakat kamerayı çevirdikçe sürekli drop yaşıyorum. Sorun nedir? Arkadaşım girdi, hiç kasmadan oynuyor; sadece ekran kartımız farklı.

Sistemim 4060 Ti, R5 7500F ve 32 GB RAM, fakat kamerayı çevirdikçe sürekli drop yaşıyorum. Sorun nedir? Arkadaşım girdi, hiç kasmadan oynuyor; sadece ekran kartımız farklı.

RAM'inizde sıkıntı olabilir mi? Çünkü MTA'da RAM önemli benim bir dönem 4 GB RAM'im vardı oyunu oynayamıyordum, 12 GB yapınca aşırı rahat oynamaya başladım oyunu. Bir de oyun ayarlarınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

RAM'inizde sıkıntı olabilir mi? Çünkü MTA'da RAM önemli benim bir dönem 4 GB RAM'im vardı oyunu oynayamıyordum, 12 GB yapınca aşırı rahat oynamaya başladım oyunu. Bir de oyun ayarlarınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamadım fakat RAM'lerimi EXPO'ya alınca bilgisayar tekrar açılmıyor monitörü klavyeyi falan görmüyordu öyle bir sorunu vardı. RAM sıkıntısı olsaydı ya da herhangi bir parçanın sıkıntısı olsaydı diğer oyunlarda etkisi olmaz mıydı? Ben Valorant CS gibi oyunlar oynuyorum sürekli olarak arada hikaye oyunları da oynadığım oluyor hiçbir sıkıntı yaşamadım. Oyunu yıllardır oynuyorum ayarlık bir şey değil. Ayarlık olmamasının sebebi arkadaşımda da benzer sistem var dropsuz oynuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı