Çözüldü MTA: SA Güvenilir midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Evet, güvenlidir.
Ama üçüncü parti sitelerden indirmeyin.
Arkadaşlar MTA güvenli bir oyun değil ne de olsa karşı taraftan dosya indiriyorsunuz sunucuya girerken serverin paketini yapan kişi içine bir trojan attımı iş biter öyle yeni açılmış 10 kişilik sunuculara girmenizi önermem.
MTA'nın güvenlik önlemleri var. Client-side dosyalar sadece clientte çalışan LUA dosyaları, resimler ve videolar, html dosyaları olabilir. Trojan atmaları çok zor. Yine de MTA'da öyle bir işle uğraşacak adam yok. Öyle sunucular MTA ekibi tarafından banlanıyor. Yine de 10 kişilik sunucuda işiniz olacağını pek sanmıyorum. Birçok sunucuya girdim, henüz bir şey olmadı. Yine de temkinli olun.

Son olarak resmi sitesi varken 3. parti sitelerden indirmeyin. Gezginler veya diğerleri tehlikeli demiyorum, kullanmadığımdan bir bilgim yok. Yine de resmi sitesinden indirin.
1612775819579.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı