MTA'da İnception Roleplay'de oynadım ve açıkcası pay to Win bir server, arkadaşımın çok saçma bir ban yemesi yüzünden orayı bıraktık.
Daha sonra SAMP başladık ve Rina Roleplay'de oynamaya başladık, şu an buradayız, çok fazla kişinin oynaması eğlenceli yapıyor ama oyunda çok fazla kanser kitle var, roleplay oyununu öyle oynuyorlar ki sanki freeroam takılıyorlar.
Sunucu öneriniz var mı?
Kriterlerim: Hard roleplay olması, text roleplay olması, fazla oyuncuya sahip olması.
Anadolu Roleplay sesli olması içime sinmedi pek. Türkiye Roleplay Inception'un kurucuları tarafından yapılmış, Pay to Win olmasından şüpheleniyorum. Ayrıca 100K giriş bonusu vermesi bence Hard kavramını bozuyor.
Haklı, Vice yönetim açısından pek övülmese de tatlı bir rol ortamı ve hard ekonomi ile güzel bir zevk sağlıyor. Losland Roleplay de yeni açılan, güzel iş yapan sunuculardan birisi, ikisini de öneririm. Rina belki zamanında iyiydi fakat şuanda gerçekten berbat bir durumda. Safari ise yalnızca TR Rollerini sevenler için.