Çözüldü MTA San Andreas 60Hz sabit oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ardacpr14

Hectopat
Daha fazla  
Bugün MTA San Andreas oynamak istedim, oyunu indirip kurdum fakat oyuna girdiğimde FPS'imin 100'e kitlendiğini fark ettim ve FPS'im 100 olsa bile Hz'imin monitörümün Hzinden düşük olduğunu anladım. Monitör 165 Hz, fakat oyunda yaklaşık 60 Hz alıyorum oyunu nasıl 165 Hz yapıp FPS limitini kaldırabilirim.

Çözüm
100 FPS olayından dolayı kasma hissiyati oluyor. O yüzden ben de bir ara oynamayı denemiştim. Ancak kasma hissiyatından dolayı zevk alamadım ve sildim. 100 FPS sınırlamasını kaldıramazsın.

Soruna gelirsen görüntü ayarları kısmında görüntü modunda kenarsız pencere gibi bir mod olması lazım. Görüntü modunu o şekilde ayarlarsan 165 hertz kullanabilirsin.
100 FPS olayından dolayı kasma hissiyati oluyor. O yüzden ben de bir ara oynamayı denemiştim. Ancak kasma hissiyatından dolayı zevk alamadım ve sildim. 100 FPS sınırlamasını kaldıramazsın.

Soruna gelirsen görüntü ayarları kısmında görüntü modunda kenarsız pencere gibi bir mod olması lazım. Görüntü modunu o şekilde ayarlarsan 165 hertz kullanabilirsin.

Çözüm

Çözümün işe yaradı çok teşekkür ederim <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…