alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 25 Kasım 2020 #1 Windows 10 kullanıyorum. Ayarlardan sıfırladım sonra MTA San Andreas yükledim. Kasma var biraz. Ne yapmam lazım?
Windows 10 kullanıyorum. Ayarlardan sıfırladım sonra MTA San Andreas yükledim. Kasma var biraz. Ne yapmam lazım?
Steinbeck Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 213 25 Kasım 2020 #11 Online modu kullanabilmek için oyunun önceki versiyonu gerekiyor. Artı 0 Eksi
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 25 Kasım 2020 #12 Oyunlarda NVIDIA ekran kartını kullandığına emin misin? Oyunlarda dahili Intel grafik kartını kullanıyorsa bilgisayar düşük performans alman normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Oyunlarda NVIDIA ekran kartını kullandığına emin misin? Oyunlarda dahili Intel grafik kartını kullanıyorsa bilgisayar düşük performans alman normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et