Mta San Andreas Server Kiralama

BrewsteR

Hectopat
Herkese merhabalar arkadaşlar.
Mta'da server açmak istiyorum, ancak pek bilgim yok.
Hangi siteden kiralamalıyım?
Ve açmak istediğim tür race modu. (Yani suya düştün mü araçla direk ölüyorsun. )

Ve açtıktan sonra önerileriniz falan var mı?
Bir de VDS diye bir şey var, o ne anlama geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar arkadaşlar.
Mta'da server açmak istiyorum, ancak pek bilgim yok.
Hangi siteden kiralamalıyım?
Ve açmak istediğim tür race modu. (Yani suya düştün mü araçla direk ölüyorsun. )

Ve açtıktan sonra önerileriniz falan var mı?
Bir de VDS diye bir şey var, o ne anlama geliyor?
VDS kısaca;
Virtual Dedicated Server ın kısaltılmışıdır. VDS ler ise sunucunun donanımsal olarak bölünmesi ile oluşurlar. İşlem sonunda oluşan VDS ler birbirlerinden bağımsız olarak, istedikleri işletim sistemini kullanabilirler. Bir VDS ye atanan özellik ve kaynaklar, ana sunucunun bölünmesiyle oluşan diğer VDS ler tarafından kullanılamaz. Ana sunucudan oluşturulan bir VDS de, bir problem ( VDS ye yapılan saldırılar, aşırı kaynak tüketimi vs…) meydana gelmesi durumunda, bundan diğer VDS ler kesinlikle etkilenmezler.

Sunucu açma sitesi olarak ServerKurma'yı önerebilirim buyrun ücretlere bakın. Bence pek yüksek miktarlar değil.

Zaten siteye yazmışlar "Multi Theft Auto: San Andreas; RolePlay , Freeroam , Drift, Derby, ClanWars
Tüm Scriptleri Destekler…" kısacası ServerKurma'nın canlı desteği ile konuşun bu konuyu derim.

VDS kısaca;
Virtual Dedicated Server ın kısaltılmışıdır. VDS ler ise sunucunun donanımsal olarak bölünmesi ile oluşurlar. İşlem sonunda oluşan VDS ler birbirlerinden bağımsız olarak, istedikleri işletim sistemini kullanabilirler. Bir VDS ye atanan özellik ve kaynaklar, ana sunucunun bölünmesiyle oluşan diğer VDS ler tarafından kullanılamaz. Ana sunucudan oluşturulan bir VDS de, bir problem ( VDS ye yapılan saldırılar, aşırı kaynak tüketimi vs…) meydana gelmesi durumunda, bundan diğer VDS ler kesinlikle etkilenmezler.

Sunucu açma sitesi olarak ServerKurma'yı önerebilirim buyrun ücretlere bakın. Bence pek yüksek miktarlar değil.

Zaten siteye yazmışlar "Multi Theft Auto: San Andreas; RolePlay , Freeroam , Drift, Derby, ClanWars
Tüm Scriptleri Destekler…" kısacası ServerKurma'nın canlı desteği ile konuşun bu konuyu derim.
Yahu sabahtan beri araştırıyorum, işin içinden çıkamadım.

Ben en iyisi bu dediğiniz siteden kiralıyacam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı