MTA sunucularından virüs bulaşır mı?

Gellert

Hectopat
Daha fazla  
MTA serverlarına girerken 400-500-600 MB dosyalar yükleniyor. Server kurucusunun içine virüs veya zararlı yazılım sokma ihtimali var mıdır?

Teknik olarak var. Ancak daha önce böyle bir olaya rastlanmadı veya bilmiyorum. Böyle durumlarda MTA ekibi sunucuyu kapatıyorlar. En iyi önlem antivirüs kullanmak ve emin olmadığınız sunuculara girmemektir. Eski ve oyuncusu çok olan sunucuları tercih etmek daha güvenli olur.

Resmi sitesinden indirdiyseniz Multi Theft Auto'nın kendisi zararlı değildir.

Ben yaklaşık 5 senedir MTA oynuyorum ve 100'lerce sunucuya katıldım, oynadım. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Ha bu arada, tüm girdiğin sunucuların hangi dosyaları indirdiğini merak ediyorsan, MTA'nın klasörüne girip, Mods'u seçip, ardından Deathmatch'i seçip, ve en son olarak Resources'i seçip neler olduğuna bakabilirsin.

Ben yaklaşık 5 senedir MTA oynuyorum ve 100'lerce sunucuya katıldım, oynadım. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Ha bu arada, tüm girdiğin sunucuların hangi dosyaları indirdiğini merak ediyorsan, MTA'nın klasörüne girip, Mods'u seçip, ardından Deathmatch'i seçip, ve en son olarak Resources'i seçip neler olduğuna bakabilirsin.

Anladım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı