MTA sunucusunda iade alınır mı?

Satın aldığınız bir şeyde hizmet sunmuyor/sorun çıkartıyorlar. Bu durumda iade alma ihtimaliniz yüksek. Tüketici hakları diye bir şey var sonuçta. Yarın PayTR ile görüşün, ayrıntıları buraya aktarırsınız.

Şöyle bir şey ekleyeyim. Ürünü alamama sebebim sunucudan ban yemiş olmam ve SP00fer ile banımı açıp girmiş olmam.

Adsız.png

Evet PayTR miş 12 gün geçmiş. Yarınla 13 hemen aramam lazım sabah o zaman.

Bir de hemen şu an bir iade talebi oluşturamaz mıyım sabah aramam mı lazım?

Şöyle bir şey ekleyeyim. Ürünü alamama sebebim sunucudan ban yemiş olmam ve SP00fer ile banımı açıp girmiş olmam.

Eki Görüntüle 2216369

Evet PayTR miş 12 gün geçmiş. Yarınla 13 hemen aramam lazım sabah o zaman.

Bir de hemen şu an bir iade talebi oluşturamaz mıyım sabah aramam mı lazım?

İade talebi oluşturulabiliyor mu PayTR'de bilmiyorum. İade talebini Grand Roleplay'in sitesinden oluşturun oluşturabiliyorsanız. PayTR'de ise müşteri temsilcisiyle görüşün. Her ikisiyle de iadeyi deneyin ki garanti olsun.

İade talebi oluşturulabiliyor mu PayTR'de bilmiyorum. İade talebini Grand Roleplay'in sitesinden oluşturun oluşturabiliyorsanız. PayTR'de ise müşteri temsilcisiyle görüşün. Her ikisiyle de iadeyi deneyin ki garanti olsun.

Sitede baktım aide gibi bir şey bulamadım. Büyük ihtimal PayTR veya ininal müşteri hizmetleriyle konuşup aide talebinde bulunmam lazım.

@Adrastos rica etsem siz de bakar mısınız PayTR sitesinden iade oluyor mu arıyorum bulamıyorum da.

@Adrastos Şöyle bir şey buldum.

1717800219504.png

siteye gittiğim zaman şunu diyor.
1717800249649.png

Son düzenleme:
Sitede baktım aide gibi bir şey bulamadım. Büyük ihtimal PayTR veya ininal müşteri hizmetleriyle konuşup aide talebinde bulunmam lazım.

@Adrastos rica etsem siz de bakar mısınız PayTR sitesinden iade oluyor mu arıyorum bulamıyorum da.

@Adrastos Şöyle bir şey buldum.

Eki Görüntüle 2216394

siteye gittiğim zaman şunu diyor.
Eki Görüntüle 2216395

Bu mağazaların iade kısmı. Dediğim gibi yarın müşteri temsilcisiyle görüşün, o size gerekli bilgiyi aktarır. Ben de tam hakim değilim. PayTR kullanılan bir yerden alışveriş yapmadım daha önce.

Bu mağazaların iade kısmı. Dediğim gibi yarın müşteri temsilcisiyle görüşün, o size gerekli bilgiyi aktarır. Ben de tam hakim değilim. PayTR kullanılan bir yerden alışveriş yapmadım daha önce.

Peki satın alırken girdiğim numarayı yazmak şart mı, yoksa başka numara ile arasam sorun çıkar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı