Mtb bisiklet önerisi

@gtx. 1050 Ti Kadro dinamiği iyi gibi görünüyor kullanıcı incelemeleride bunu doğruluyor eğer düşünüyorsanız hiç tereddüt etmenize gerek yok fakat size önerim Salcano, Peugeot gibi markalar önceliğiniz olursa daha güzel olacaktır.
 
@gtx. 1050 Ti Hocam 29 jant olan bisikletlerin çoğunun kadro boyu neredeyse aynı yani sizin için fark edeceğini zannetmiyorum fakat 26 27.5 jant olan bisikletlerde insanların vücut tipine göre kadro boyu epey önemli bacak gövde oranı değişkenlik gösterebiliyor. Ek olarak Salcano Astro ve NG750 modellerine bakabilirsiniz. Arkadaşlarımdan biri NG750 kullanıcısı ve gayet memnun olduğunu söyledi.
 
@gtx. 1050 Ti hocam 29 jant olan bisikletlerin çoğunun kadro boyu neredeyse aynı yani sizin için fark edeceğini zannetmiyorum fakat 26 27.5 jant olan bisikletlerde insanların vücut tipine göre kadro boyu epey önemli bacak gövde oranı değişkenlik gösterebiliyor. Ek olarak Salcano Astro ve NG750 modellerine bakabilirsiniz. Arkadaşlarımdan biri NG750 kullanıcısı ve gayet memnun olduğunu söyledi.

Hocam internetteki çoğu kişi Salcano NG650HD yerine XC150 alınması gerektiğini söyledi bu 2'si arasındaki fark nedir?
 

Geri
Yukarı