MTU ile AKN Kırmak

BurakGurler

Hectopat
Daha fazla  
Sayın Technopat Abilerim. Ben MTU ayarlarını değiştirdim. Bunu hukuksal bir durum çıkartır mı başıma?

Son düzenleyen: Moderatör:
MTU değeriyle oynayarak (392 vb.) internet hızının %70'e kadar yükselmesi olası, ancak internette gezinemez, video izleyemezsiniz ve download sadece torrent indirirken işe yarar.

Her modemde farklılık gösteriyor. Bende 590 yapınca internete giriyor, hız da kısmen iyileşiyor. 500-525-545 değerlerini girince de son hız indirme yapıyor. Bu 3 değerde internete girilmiyor. Bu arada her torrent için bu 3 değerden birini deniyorum. Torrentlerde de farklılık gösterebiliyor.

TTNet'in verdiği modemde kurulumdan sonra arayüzde sadece belirli ayarlara erişim sağlayabiliyorum. Huawei HG630a model modem kullanıyorum. Bu yüzden de MTU ayarlarıyla oynamam için modemi fabrika ayarlarına sıfırlamam ve tekrar kurulum yapmam gerekiyor. TTNet fiber kullanan ve aynı modemi kullanan arkadaşlar olayı nasıl çözeriz? Konu da açtım ama kimse yardımcı olmadı.

TTNet'in verdiği modemde kurulumdan sonra arayüzde sadece belirli ayarlara erişim sağlayabiliyorum. Huawei HG630a model modem kullanıyorum. Bu yüzden de MTU ayarlarıyla oynamam için modemi fabrika ayarlarına sıfırlamam ve tekrar kurulum yapmam gerekiyor. TTNet fiber kullanan ve aynı modemi kullanan arkadaşlar olayı nasıl çözeriz? Konu da açtım ama kimse yardımcı olmadı.

Huawei için şöyle bir video yüklenmiş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı