Hocam şimdi araştırmaya başladımda bu söylediğin şirketle konuşuyorum sen herhangi bir süreç falan başlattın mı bilgilendirebilir misin?
Hangi şirket ve mty nin attığı sözleşmeyi inceledim başlangıç için sadece 600 euro istiyolar geriye kalan sen gittikten sonra veriliyomuşHocam merhaba. Bende dün randevumu verdim ama başka bir şirketle çalıştım. O şirket parayı önceden aldığı için güvenemedim.
Ben eğitim değil de çalışma izni için orası çıktı karşıma biraz araştırdım kötü yoruma da denk gelmedim güvenilir gibime geldiği için eğer bildiğin daha iyi çalışma izni çıkarabilecek şirketler varsa paylaşabilirsen mutlu olurum hocam yeşil pasaportum var bu aradaNeden mty sectin ki sen daha iyi danismanliklar var
Ne isle mesgulsunuz? Birkac bildigim varBen eğitim değil de çalışma izni için orası çıktı karşıma biraz araştırdım kötü yoruma da denk gelmedim güvenilir gibime geldiği için eğer bildiğin daha iyi çalışma izni çıkarabilecek şirketler varsa paylaşabilirsen mutlu olurum hocam yeşil pasaportum var bu arada
Şuanda işsizim hocam havacılık yönetimi bitirdim üni. Olarak ama herhangi bi yerde iş bulamadımNe isle mesgulsunuz? Birkac bildigim var
Yerinizde olsam Polonya Kulture bakardim, her seyinizi ayarliyorlar. Arkadasimi havalimanindan kendileri almislardi, orada dil kursuna vs yazdirdilar. Fiyatlarinin kataloglarini atabilirler. Ancak issizseniz turkiyede kalmaniz daha iyi zira polonya para birimi zlotisi artik turk lirasiyla farki acmaya basladi. Ufak bir hesaplama yapinca birikimsiz gidilmeyecegini kestiriyorsunuz.Şuanda işsizim hocam havacılık yönetimi bitirdim üni. Olarak ama herhangi bi yerde iş bulamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.