Muadil parfüm markası önerisi

rdvnslmz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART
Uzun zamandır mad parfümün premium parfümlerini kullanıyorum ama yeni kokular arıyorum. Önerebileceğiniz muadil parfümcü var mı?

3 tane muadil parfüm kullandım, onlar hakkında yorum yapayım.

Bargello 709, Armani Stronger With You'nun muadili, kokusu da kalıcılığı da fiyatına göre benim beklentilerimi karşılıyor. (koku olarak biraz ağır, yaz aylarında kullanılmasını önermem.)
Bargello 567, Dior Sauvage'ın muadili, kokusu başarılı ama kalıcılık bence başarısız. (yaz aylarında güzel gidiyor.)
Bargello 685, Versace Eros'un muadili, kokusu da kalıcılığı da fiyatına göre benim beklentilerimi karşılıyor.

Ben orijinal parfüm uzun süre gitsin diye evden çıkarken 1-2 fıs orijinal parfüm sıkıyorum, gün içinde de tuvalete gidip muadil parfümle tazeliyorum.

Son düzenleme:
Evet, ben 2 yıldır kullanıyorum. Kokunun yayılması aşırı güzel, millet artık beni kokumdan tanıyor o derece. Herkes soruyor okulda mahallede falan kimseye söylemiyorum tek bende kalsın diye burada size söylemek istedim aşırı farklı bir parfüm denemenizi isterim.

Tamamdır mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim.

3 tane muadil parfüm kullandım, onlar hakkında yorum yapayım.

Bargello 709, armani stronger with you'nun muadili, kokusu da kalıcılığı da fiyatına göre benim beklentilerimi karşılıyor. (koku olarak biraz ağır, yaz aylarında kullanılmasını önermem.)
Bargello 567, diyor Sauvage'ın muadili, kokusu başarılı ama kalıcılık bence başarısız. (yaz aylarında güzel gidiyor.)
Bargello 685, Versace Eros'un muadili, kokusu da kalıcılığı da fiyatına göre benim beklentilerimi karşılıyor.

Ben orijinal parfüm uzun süre gitsin diye evden çıkarken 1-2 fıs orijinal parfüm sıkıyorum, gün içinde de tuvalete gidip muadil parfümle tazeliyorum.

3 kokuyu da biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı da değil zaten hocam, denemek için isterseniz Trendyol'dan 25-35ML olanları alın, daha uyguna gelir.
Fiyatı normal evet çok pahalı sayılmaz ama dediğin gibi de yapabilirim kokuyu denemek için, 25 ya da 35 ml mantıklı.

Sosyal medyadaki yorumlara göre oluşturduğum muadil parfüm listesini paylaşıyorum. Hangi parfümü nereden alabileceğinizi buradan görebilirsiniz. Listeyi paylaşabilirsiniz, ancak üzerinde değişiklik yapma hakkım saklıdır, önerilere göre güncelliyorum.

Muadil Parfüm Listesi

Sosyal medyadaki yorumlara göre oluşturduğum muadil parfüm listesini paylaşıyorum. Hangi parfümü nereden alabileceğinizi buradan görebilirsiniz. Listeyi paylaşabilirsiniz, ancak üzerinde değişiklik yapma hakkım saklıdır, önerilere göre güncelliyorum.

Muadil Parfüm Listesi
ben mfy den almayı düşünüyorum yazlık olarak tygar ve kışlık olarak elixir düşünüyorum 17 yaşındayım bana bunlar yerine şunu al diyebiliceğiniz bir parfüm var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı