Öncelikle merhaba, sana bu yorumu yazabilmek için dün gece hesap açtım.
Dün Emre Boslu'dan aldığım 3 tane parfüm geldi. LV Ombre Nomade, PDM Pegasus Exclusif, PDM Layton almıştım. Ombre Nomade'i orijinal olarak koklama fırsatım oldu ve Emre Boslu'nun yaptığı Ombre Nomade orijinali ile birebir aynı. Sadece Emre Boslu'nun yaptığı birazcık daha tatlı o kadar, diğer parfümlere gelince onların da kokuları çok güzel ve gayet kalıcı.
Almadan önce ben çok tedirgindim yanlış gönderirler iade olmaz, kalıcı olmaz iade olmaz falan diye hep aklımda kurdum. Bu sabah 7'de yatmadan önce 3 fıs civarı üstüme ombre nomade sıktım, şimdi kalktım (kalktığım gibi foruma girip bunu yazaya başladım bu arada) hala burnuma kokusu geliyor. Beklettirince neler olacağını siz düşünün, her markanın düşmanları olabilir dalgınlığına gelebilir üzerinde çok çalışmadığı pafümü almış olabilirsiniz ki zaten parfüm yapmak o dengeyi tutturmak çok zor bir şey.
Sizin için önemli olan yayılım, kalıclık ve hoş bir koku ise gideceğiniz yer Zetka Parfum. Yaklaşık olarak 14 tane parfümlerini aldım ve hepsi sıktığınız tişört'in üstünden çıkmıyor, özellikle diyor Sauvage Elixir'i çok güçlü. Ben bu zamana kadar sürdüğüm her parfümden hiç iltifat almadım, o Zetka'dan aldığım Sauvage Elixir'i sıktığım gün otobüs şoförü ve bir hanımefendiden iltifat aldım. Eğer harbiden kalıcı, yayılımı güzel bir parfüm arıyorsanız Zetka'ya bakabilir siniz her türlü çeşidi var ve %90 benzerlik ile yapıyorlar. Benim Zetka'dan size önerim diyor Sauvage Elixir ve Creed Aventus, en başarılı parfümleri bunlar ayrıca shopier üzerinden güvenli olarak alışveriş yapmanızı sağlıyorlar.
Umarım yardımım dokunmuştur başka bir sorunuz varsa yazabilirsiniz cevaplarım iyi günler.