neferian98

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
i9-13900H
32GB RAM
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim bu da ilk konum bir hatam varsa kusura bakmayın. Orijinaline benzemesinden ziyade yayılım, kalıcılık ve koku kalitesini baz alırsak kullandıklarınız arasında en başarılı bulduğunuz muadil parfüm markaları hangileri?

Ben Tutaste, Alberto Sego, Muscent, Emre Boslu kullandım. Hepsi farklı model olduğu için çok kıyas yapamıyorum.

Kalıcılık ve yayılım açısından hepsi aşağı yukarı aynı ancak Muscent ve Alberto Sego başta her ne kadar başta iyi yayılımı olsa ve tüm odayı kokutsa da sonradan diğer markalara göre hızlı uçuyor.

Fiyatlar da hepsinde farklı birisi atıyorum 300'e satarken diğeri 500 600 700'e satıyor ancak hepsi en iyi hammadeyi kullandığnıı söylüyor. Bence aralarında en fiyat performans olarak tutaste ancak orijinaline benzerlik konusunda yorum yapamam çünkü denediğim muadillerin orijinallerini kullanmadım.

Benim için önemli olan yayılım, kalıcılık ve hoş bir koku vermesi. Marka ve model önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim bu da ilk konum bir hatam varsa kusura bakmayın. Orijinaline benzemesinden ziyade yayılım, kalıcılık ve koku kalitesini baz alırsak kullandıklarınız arasında en başarılı bulduğunuz muadil parfüm markaları hangileri?

Ben Tutaste, Alberto Sego, Muscent, Emre Boslu kullandım. Hepsi farklı model olduğu için çok kıyas yapamıyorum.

Kalıcılık ve yayılım açısından hepsi aşağı yukarı aynı ancak Muscent ve Alberto Sego başta her ne kadar başta iyi yayılımı olsa ve tüm odayı kokutsa da sonradan diğer markalara göre hızlı uçuyor.

Fiyatlar da hepsinde farklı birisi atıyorum 300'e satarken diğeri 500 600 700'e satıyor ancak hepsi en iyi hammadeyi kullandığnıı söylüyor. Bence aralarında en fiyat performans olarak tutaste ancak orijinaline benzerlik konusunda yorum yapamam çünkü denediğim muadillerin orijinallerini kullanmadım.

Benim için önemli olan yayılım, kalıcılık ve hoş bir koku vermesi. Marka ve model önerileriniz nelerdir?

Öncelikle merhaba, sana bu yorumu yazabilmek için dün gece hesap açtım.

Dün Emre Boslu'dan aldığım 3 tane parfüm geldi. LV Ombre Nomade, PDM Pegasus Exclusif, PDM Layton almıştım. Ombre Nomade'i orijinal olarak koklama fırsatım oldu ve Emre Boslu'nun yaptığı Ombre Nomade orijinali ile birebir aynı. Sadece Emre Boslu'nun yaptığı birazcık daha tatlı o kadar, diğer parfümlere gelince onların da kokuları çok güzel ve gayet kalıcı.

Almadan önce ben çok tedirgindim yanlış gönderirler iade olmaz, kalıcı olmaz iade olmaz falan diye hep aklımda kurdum. Bu sabah 7'de yatmadan önce 3 fıs civarı üstüme ombre nomade sıktım, şimdi kalktım (kalktığım gibi foruma girip bunu yazaya başladım bu arada) hala burnuma kokusu geliyor. Beklettirince neler olacağını siz düşünün, her markanın düşmanları olabilir dalgınlığına gelebilir üzerinde çok çalışmadığı pafümü almış olabilirsiniz ki zaten parfüm yapmak o dengeyi tutturmak çok zor bir şey.

Sizin için önemli olan yayılım, kalıclık ve hoş bir koku ise gideceğiniz yer Zetka Parfum. Yaklaşık olarak 14 tane parfümlerini aldım ve hepsi sıktığınız tişört'in üstünden çıkmıyor, özellikle diyor Sauvage Elixir'i çok güçlü. Ben bu zamana kadar sürdüğüm her parfümden hiç iltifat almadım, o Zetka'dan aldığım Sauvage Elixir'i sıktığım gün otobüs şoförü ve bir hanımefendiden iltifat aldım. Eğer harbiden kalıcı, yayılımı güzel bir parfüm arıyorsanız Zetka'ya bakabilir siniz her türlü çeşidi var ve %90 benzerlik ile yapıyorlar. Benim Zetka'dan size önerim diyor Sauvage Elixir ve Creed Aventus, en başarılı parfümleri bunlar ayrıca shopier üzerinden güvenli olarak alışveriş yapmanızı sağlıyorlar.

Umarım yardımım dokunmuştur başka bir sorunuz varsa yazabilirsiniz cevaplarım iyi günler.

Dün Emre Boslu'dan aldığım 3 tane parfüm geldi. LV Ombre Nomade, PDM Pegasus Exclusif, PDM Layton almıştım. Ombre Nomade'i orijinal olarak koklama fırsatım oldu ve Emre Boslu'nun yaptığı Ombre Nomade orijinali ile birebir aynı. Sadece Emre Boslu'nun yaptığı birazcık daha tatlı o kadar, diğer parfümlere gelince onların da kokuları çok güzel ve gayet kalıcı.

Almadan önce ben çok tedirgindim yanlış gönderirler iade olmaz, kalıcı olmaz iade olmaz falan diye hep aklımda kurdum. Bu sabah 7'de yatmadan önce 3 fıs civarı üstüme ombre nomade sıktım, şimdi kalktım (kalktığım gibi foruma girip bunu yazaya başladım bu arada) hala burnuma kokusu geliyor. Beklettirince neler olacağını siz düşünün, her markanın düşmanları olabilir dalgınlığına gelebilir üzerinde çok çalışmadığı pafümü almış olabilirsiniz ki zaten parfüm yapmak o dengeyi tutturmak çok zor bir şey.

Sizin için önemli olan yayılım, kalıclık ve hoş bir koku ise gideceğiniz yer Zetka Parfum. Yaklaşık olarak 14 tane parfümlerini aldım ve hepsi sıktığınız tişört'in üstünden çıkmıyor, özellikle diyor Sauvage Elixir'i çok güçlü. Ben bu zamana kadar sürdüğüm her parfümden hiç iltifat almadım, o Zetka'dan aldığım Sauvage Elixir'i sıktığım gün otobüs şoförü ve bir hanımefendiden iltifat aldım. Eğer harbiden kalıcı, yayılımı güzel bir parfüm arıyorsanız Zetka'ya bakabilir siniz her türlü çeşidi var ve %90 benzerlik ile yapıyorlar. Benim Zetka'dan size önerim diyor Sauvage Elixir ve Creed Aventus, en başarılı parfümleri bunlar ayrıca shopier üzerinden güvenli olarak alışveriş yapmanızı sağlıyorlar.

Umarım yardımım dokunmuştur başka bir sorunuz varsa yazabilirsiniz cevaplarım iyi günler.

pegasus exclusif nasıl hocam

Dün emre Boslu'dan aldığım 3 tane parfüm geldi. Lv ombre nomade, pdm pegasus exclusif, pdm layton almıştım. Ombre Nomade'i orijinal olarak koklama fırsatım oldu ve emre Boslu'nun yaptığı ombre nomade orijinali ile birebir aynı. Sadece emre Boslu'nun yaptığı birazcık daha tatlı o kadar, diğer parfümlere gelince onların da kokuları çok güzel ve gayet kalıcı.

Sizin için önemli olan yayılım, kalıclık ve hoş bir koku ise gideceğiniz yer zetka parfum. Yaklaşık olarak 14 tane parfümlerini aldım ve hepsi sıktığınız tişört'in üstünden çıkmıyor, özellikle diyor Sauvage Elixir'i çok güçlü. Ben bu zamana kadar sürdüğüm her parfümden hiç iltifat almadım, o Zetka'dan aldığım Sauvage Elixir'i sıktığım gün otobüs şoförü ve bir hanımefendiden iltifat aldım. Eğer harbiden kalıcı, yayılımı güzel bir parfüm arıyorsanız Zetka'ya bakabilir siniz her türlü çeşidi var ve %90 benzerlik ile yapıyorlar. Benim Zetka'dan size önerim diyor Sauvage Elixir ve Creed aventus, en başarılı parfümleri bunlar ayrıca Shopier üzerinden güvenli olarak alışveriş yapmanızı sağlıyorlar.

Yorumunuz için teşekkürler. Emre bosludan birkaç parfüm denedim bende Le Male Elixir tester olarak almıştım orijinalini bilmiyorum ancak kokusu hoşuma gitti yayılımı ve kalıcılığı da güzel. Emre boslu Tobacco vanille denedim o da zaman geçtikçe daha güzel bir koku oldu. Başta daha tütün ve karanfil ağır basıyorken şu an daha tatlı hoş bir koku oldu dengelendi sanırım. Tabi aylar geçti onu alalı. Emre bosludan Aventus aldım youtube inceleme kanallarından birisi çok övmüştü ancak ben koku olarak beğenmedim markadan bağımsız yani. Direkt aventus bana hitap etmedi orijinalini de sevmem diye düşünüyorum.

Tutasteden GON adlı tester gelmişti aldığım parfümün yanında ilk sıktığımda bu ne deyip kenara attım. 1 2 ay geçti sanırım hadi dedim sıkayım oda kokusu olsun bitsin 3ML falan zaten ancak sıktım çok hoşuma gitti tamamen farklı bir koku olmuş durduğu yerde :D Bu modeli başka muadil markalarda bulamadım ayrıca.

Alberto Sego 2 parfüm denedim Channel NO5 ile the One. NO5 aşırı yayılıyor ve kalıyor ancak parfüm şişeleri gözüme hitap etmediği için kullanmayı düşünmüyorum. Tutaste, emre boslu şimdilik tercih ettiğim markalar, belki birkaç firma daha denerim. Önerdiğiniz firma aklımda olacak teşekkürler

Merhaba hocam. Zetka parfümden tobacco vanille almayı düşünüyorum, 2 ayın ardından hala kalıcılık ve yayılım açısından memnun musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı