Muadil parfüm önerisi

rdvns

Yoctopat
Daha fazla  
Orijinal almak şu şartlarda çok zor yazın çalışıp alırım şu anlık güzel bir muadil parfüm almayı planlıyorum. Bargello 561 kullanıyorum beklediğinden midir nedir bir hoş geliyor kokusu kalıcılığıda ne yalan söyleyeyim 5 saat gidiyor arkadaşlarım öyle diyor en azından.

Alberto Sego - afternoon swim, Sauvage.
Mfy - YSL Y, tygar.
Emre geldi - ımagination, paradise garden.
Bargello - 561, 707(son çare)

Bunlardan birkaçını almayı planlıyorum, tavsiyeniz varsa söylerseniz çok mutlu olurum. Bir de imitasyon çakma parfumler alınmaz biliyorum ama arkadaştaki çakma Sauvage güzel kokuyor, aklımı kurcalamıyor değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisinin muadil videolarını izleyebilirsin. Çakma sauvage iyi kokar ama sıktıktan 5dk sonra uçar o yüzden muadil daha mantıklı.

Orijinal almak şu şartlarda çok zor yazın çalışıp alırım şu anlık güzel bir muadil parfüm almayı planlıyorum. Bargello 561 kullanıyorum beklediğinden midir nedir bir hoş geliyor kokusu kalıcılığıda ne yalan söyleyeyim 5 saat gidiyor arkadaşlarım öyle diyor en azından.

Mfy - YSL Y, tygar.

Bunlardan birkaçını almayı planlıyorum, tavsiyeniz varsa söylerseniz çok mutlu olurum. Bir de imitasyon çakma parfumler alınmaz biliyorum ama arkadaştaki çakma Sauvage güzel kokuyor, aklımı kurcalamıyor değil.
Bu listeye ekstra; Kimyager Ahmet l'immensite fena gider.

Kendisinin muadil videolarını izleyebilirsin. Çakma sauvage iyi kokar ama sıktıktan 5dk sonra uçar o yüzden muadil daha mantıklı.
anladım kanal için teşekkür ederim imitasyon belki şişeleri için olabilir.
Bu listeye ekstra; Kimyager Ahmet l'immensite fena gider.
o da aklımda vardı bir kaç kötü yorum görünce fikir değiştirdim ama neden olmasın.

Mfy - YSL Y, tygar.

Alberto sego'nun kısmen sentetik oluyor çalışmaları, Sauvage zaten ambroksan içeriğiyle oldukça sentetik. Tutaste veya PRS düşünebilirsiniz Sauvage için. Bargello yerine de bahsettiğiniz 3 marka daha kaliteli olacaktır. Alternatif parfüm olarak da Memo Ocean Leather düşünülebilir Acqua Di Gio Profumonun hafif deri dokunuşlu niche hali gibi düşünün, muadil olarak PRS. Millesime İmperial de olabilir aynı markadan.

Tutaste paradise garden nasıldır bide paradise garden nasıl bir koku
Tutaste muadili benzerlik ve performans açısından orijinaline çok yakın, tavsiye ederim. Koku ise başlangıçta hafif sucul ve yeşil bir hisle açılıyor, sonradan hindistan cevizi baskınlığı yoğunlaşıyor ve incir tatlılığı onu destekliyor. 2-3 saat civarı kuvvetli yayılımı, 7-8 civarı da bir kalıcılığı var. Gençlere çok uygun bir parfüm, hindistan cevizi seviyorsanız en iyi seçeneklerden biri.

Bir de yukarıda şişeleri için imitasyon demişsiniz, İnstagram üzerinden @prsparfumvipp sayfasına göz atarsanız PRS Parfümün replika şişede satış yaptığı ürünlere bakabilirsiniz. Dolumları kendi esanslarıyla yapıyorlar onlar da normal ürünleri gibi kaliteli. Piyasadaki sahte parfümler performans ve sağlık olarak iç açıcı değil.

Mfy - YSL Y, tygar.

Hocam çakma kullanmayın hiçbir şekilde performansı geçtim kalıcılık rezalet, yazdıklarınız arasında tygar, afternoon swim ve Bargello'lar hariç hepsini kullandım orijinal bir şekilde. Önerim Sauvage ve ımagination olacak. Arap tarafında bunların klonları mevcut ucuza alabilirsiniz ama ucuzdan kastım 1000 TL ve aşağısı değil. Veya dekant olarak alamanızı öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı