Anladım. İngilizce öğretmenliği kazandım. Ben biraz korkutuyor çok kazık olur mu diye.1. gün dinleme ve konuşma.
2. gün okuma ve yazma.
Gibi bölerek yapıyorlar.
Hocanın önünde ufak kağıtlar var birini seçiyorsun ve orada yazan konu hakkında konuşuyorsun. 2015 yılında bu şekildeydi.
Benim ingilizcem kötüydü kalmıştım. Dönem sonundaki geçme sınavı zor oluyordu. Dönem içindeki puanlarım aslında iyiydi ama dönem sonunda olan yeterlilik sınavda güzel çakılmıştım.Anladım. İngilizce öğretmenliği kazandım. Ben biraz korkutuyor çok kazık olur mu diye.
Geçerim diye düşünüyorum ama bir bilgim olmadığı için biraz dediğim gibi tedirgin ediyor.
İngilizceme çok güveniyorum. Geçerim diye düşünüyorum ama pek bilgim yoktu sınavla alakalı. Teşekkür ederim tekrardan.Benim ingilizcem kötüydü kalmıştım. Dönem sonundaki geçme sınavı zor oluyordu. Dönem içindeki puanlarım aslında iyiydi ama dönem sonunda olan yeterlilik sınavda güzel çakılmıştım.
Muafiyeti geçemez ve hazırlık okursan dönem içindeki aldığın notlara güvenme, daha fazla çalış derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.