15 16 yaşında olan muavinler genelde ya babasının dayısının vb. arabalarında git gel yaparlar.
Firmaların hiçbiri çünkü 18 altı almaz çünkü yasak dostum. Sigorta şart çünkü.
Hocam ortama gelirsek eğer bu işe sevgi varsa tutku varsa arabacılık otobüscülük seviliyorsa yapılır ama inanın girmeden önceki hevesle girdikten sonraki heves bir olmuyor.
Bazen keşke girmeseydim diyebiliyor insan. İse gelirsek iş zor değil bence, tek zor yanı uykusuzluk, ve ugraşılmayan insanlar. Her türlü işte insanla uğraşırsın orası ayrı.
Gece gündüz kavramın olmaz, hatta günleri bile karıştırırsın sezonun yoğun zamanlarında seferler sıklaşır normalde eve 3 4 günde gidiyorsan sezonda 1 haftayı bulur.
Bazı firmalarda host sistemi var yani çalıştığın araba, ekip her sefer değişir. İyi kaptana da rastlarsın bal gibi yol olur, huysuza da rastlarsın.
Düz bir iş değil en güzel yanı. Çoğu şehre gitmişimdir vaktimiz çok ise gezmişimdir. Her yörenin insanını görmüşümdür.
Yapılacak iş mi tek muavin olacaksan hayır, ama kendimi geliştiririm hevesim var kaptanlığa kadar çıkacağım derse insan yapar çünkü yapılacak ve bitecek bir iş değil.
Ama bunu diyeyim abi tavsiyesi bulaşma

ne kadar bıraksa da insan özlüyor. Çünkü bir işten ziyade gezdigin gördüğün para kazandığın ama geneli uykusuz kaldığın bir iş dostum. (18 altı almıyorlar)