Muay Thai vs MMA

Dediğim şeylere rağmen neden hala kalabalık ki çok mantıksız geldi.

Dediğiniz şeyler sizi ilgilendirmiyor çünkü antrenmanların çoğu temel şeyleri öğrendikten sonra kendinize denk biriyle antrenman yapmaya başlarsınız. Hani yürüyorlar ve marş söylüyorlardan kastınız tahminimce ısınıyorlardır. Antrenmanın ilk 10-15 dakikası ısınma olur.

Dediğiniz şeyler sizi ilgilendirmiyor çünkü antrenmanların çoğu temel şeyleri öğrendikten sonra kendinize denk biriyle antrenman yapmaya başlarsınız. Hani yürüyorlar ve marş söylüyorlardan kastınız tahminimce ısınıyorlardır. Antrenmanın ilk 10-15 dakikası ısınma olur.
Teşekkürler.

1 ayda 8 saat az ve 6 k pahalı.
Muay thai türkiye şampiyonuymuş adam ondan pahalı, teşekkür ederim.

Aylık 8 saat haftalık 2 saate tekabül ediyor. Tam sınırda, 3 gün olursa çok daha iyi olur. 6K ise biraz fazla gibi geldi, hoca da salon da bayağı iyi anlattığına göre ancak 8 saate 6K eder mi bilemedim. Ben 12 derslik aldım bir arkadaşla, kişi başı 4.000 TL gibi bir şey tuttu. Tabii benim 12 ders ama 2 kişi, ayrıca hocam da o kadar tanınan birisi değil ona göre oranlayın.

Direkt MMA'e başlarsanız zor gelir, önce temelinizin olması çok büyük artı olur. Muay Thai yapın bir süre sonra isterseniz MMA'e geçersiniz. Ayrıca başlangıçta özel ders alınması iyidir, öneririm. Grup dersiyle başlanırsa hoca pek ilgi gösteremeyecek, öğrenme süreniz artacak dolayısıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı