MUBI video takılma sorunu

yiğit bozkaya

Kilopat
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar durum şu ki mubı adlı yayın platformuna aylık 15 TL'ye üye oldum. Ancak son zamanlarda içerikleri 1080P olarak açtığımda sürekli takılıyor, süreklide derken 2-3 saniyede bir.
Sorun internetimde değil 30Mbps hızım ile korsan sitelerde bile hiç takılmadan izleyebilirken para verdiğim sitede sinir krizi geçirmek koyuyor.
Sorun benim anladığım kadarıyla ara belleğe almada yaşanıyor. Bilgisayar uygulaması olmadığından Chrome ya da Opera browserlarından giriyorum.
Telefon-tablet uygulamasıyla girişlerde hiç sorun yaşamıyorum.
Kısacası içeriğini çok sevdiğim bu platformdan çıkmak istemiyorum ama başka seçeneğim kalmadı.
Çözüm önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MUBI'nin ana sunucuları Türkiye'ye çok uzak. Bu yüzden düşük bir hızda bağlanıyoruz. Sistemleri ise hızınıza göre kalite ayarlama olduğundan ya kalite kısıyor ya da takılmalar yaşanıyor. Sunduğu içerik hariç rezalet bir platform.

Sunucuları hizmet verdiği yerlere göre dağıtması gerekiyor. Alt yazı ayarlarını geliştirmesi ve kalitesiz çevirileri de elden geçirmesi gerekiyor. Ama bunu yapacak vizyonu MUBI'de göremiyorum.

Son düzenleme:
MUBI'nin ana sunucuları Türkiye'ye çok uzak. Bu yüzden düşük bir hızda bağlanıyoruz. Sistemleri ise hızınıza göre kalite ayarlama olduğundan ya kalite kısıyor ya da takılmalar yaşanıyor. Sunduğu içerik hariç rezalet bir platform.

Sunucuları hizmet verdiği yerlere göre dağıtması gerekiyor. Alt yazı ayarlarını geliştirmesi ve kalitesiz çevirileri de elden geçirmesi gerekiyor. Ama bunu yapacak vizyonu MUBI'de göremiyorum.
Uygulama bile yapmaktan aciz bir platforma sırf filmleri için boşuna katlanmışım, uğurfilm'den devam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı