İnceleme Muck

ardanoir

Kilopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba bu incelememde Muck oyununa yer vereceğim.
Muck 5 Haziran 2021'de çıkış yapmış, düşük sistem gereksinimli ve ücretsiz bir oyundur.

Oynanış
Oyunun oynanışı Minecraft oyununa benzer yapıda. Etraftan eşya toplayıp, gelişip bosslara karşı savaşıyorsunuz.
Oyunda altın biriktirip köylülerle takas yapabilirsiniz veya sandık açıp yetenek kazanabilirsiniz.
Oyundaki amacınız oyunda bulunan gemiyi tamir edip Muck'dan kaçmak. Tabii ki siz gemiyi tamir etmeye çalışırken başınıza bir sürü olay geliyor.
Oynanışı gayet basit fakat ilk defa bu türden oyun oynayacak kişilere zor gelebilir. Şahsen ben ilk oynadığım zamanlar oyun çok zor gelmişti.

Grafikler
Oyunun grafikleri bu tür basit yapıda hayatta kalma oyununa göre gayet yeterli. Grafikleri yükseltip - düşürerek sisteminize uygun ayar yapabilirsiniz.

ardaflix-yüksek-düşük.png

Sistem Gereksinimleri

Minimum

İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: Dual Core 2.00GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD 520
Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

Önerilen
İşletim Sistemi: Windows 10+
İşlemci: i5 2400
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 750
Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

İncelemem bu kadardı, okuduğunuz ve değerli vaktinizi benim için ayırdığınız için teşekkür ederim.
Oyuna vereceğim puan 9/10, beni şahsen gayet eğlendirdi. Fakat oyunda save sisteminin olmaması oyunu zorlaştırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun sanırım bir yayıncı/youtuber’ın bir süre içerisinde yapma gibi bir denemesiydi. İnceleme dışına çıkıyor sanırım fakat içerisinde bunun hakkında bir şeyde geçseniz fena olmazdı.
Yinede elinize sağlık. :D
Kısaca geliştirici hakkında bir bilgi geçmeniz fena olmazdı.

Oyun sanırım bir yayıncı/youtuber’ın bir süre içerisinde yapma gibi bir denemesiydi. İnceleme dışına çıkıyor sanırım fakat içerisinde bunun hakkında bir şeyde geçseniz fena olmazdı.
Yine de elinize sağlık. :D

Bu bilgiyi bilmiyordum, genel olarak kendi deneyimlerimi belirttim bilgi için teşekkür ederim.

merhaba bu incelememde Muck oyununa yer vereceğim.
Muck 5 Haziran 2021'de çıkış yapmış, düşük sistem gereksinimli ve ücretsiz bir oyundur.

oynanış
Oyunun oynanışı Minecraft oyununa benzer yapıda. Etraftan eşya toplayıp, gelişip bosslara karşı savaşıyorsunuz.
Oyunda altın biriktirip köylülerle takas yapabilirsiniz veya sandık açıp yetenek kazanabilirsiniz.
Oyundaki amacınız oyunda bulunan gemiyi tamir edip Muck'den kaçmak. Tabii ki siz gemiyi tamir etmeye çalışırken başınıza bir sürü olay geliyor.
Oynanışı gayet basit fakat ilk defa bu türden oyun oynayacak kişilere zor gelebilir. Şahsen ben ilk oynadığım zamanlar oyun çok zor gelmişti.

grafikler
Oyunun grafikleri bu tür basit yapıda hayatta kalma oyununa göre gayet yeterli. Grafikleri yükseltip - düşürerek sisteminize uygun ayar yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1964030

sistem gereksinimleri.

Minimum

İşletim sistemi: Windows 7
İşlemci: Dual Core 2.00GHz
Bellek: 2 GB RAM.
Ekran kartı: Intel HD 520.
Depolama: 500 MB kullanılabilir alan.

önerilen
İşletim sistemi: Windows 10+
İşlemci: i5 2400.
Bellek: 8 GB RAM.
Ekran kartı: GeForce GTX 750.
Depolama: 500 MB kullanılabilir alan.

İncelemem bu kadardı, okuduğunuz ve değerli vaktinizi benim için ayırdığınız için teşekkür ederim.
Oyuna vereceğim puan 9/10, beni şahsen gayet eğlendirdi. Fakat oyunda save sisteminin olmaması oyunu zorlaştırıyor.

Hocam oyunun mantığı güzelde grafikler çizgi film gibi.

Fandom alıntısıdır:
Muck, Daniel W. S. (genellikle çevrimiçi takma adı Dani olarak bilinir) tarafından, sjacek adlı kullanıcının "...çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu" oluşturamayacağını iddia eden bir YouTube yorumuna yanıt olarak oluşturuldu. Oyun 5 Haziran 2021'de piyasaya sürüldü ve gelişimini belgeleyen ayrı bir video Dani'nin YouTube kanalına yüklendi. Oyunun oyuncunun karakter modeli ve hareket sistemi gibi bölümleri, Dani'nin yakında çıkacak olan diğer oyunu Karlson'da da kullanılan varlıklardı. Geliştirme daha sonra oyuna dahil edilmek üzere çok sayıda Müzik parçasının bestelenmesine yardımcı olan Context Sensitive tarafından desteklendi.

Yinede elinize sağlık. :D

Aynen öyle, izleyicileri ona challenge verdi öyle yaptı. Kanalın adı Dani, bayağıdır yükleme yapmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı