Müdürüme istifa edeceğimi nasıl söyleyebilirim?

• Konuyu başlatan kcnr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 5.648

kcnr

Femtopat
Daha fazla  
2 ay önce başladığım, çalışma ortamından çok rahatsız olduğum ve durmadan huzursuz hissettiğim işimden istifa ediyorum. Kararımdan eminim ama müdürüme nasıl söyleyeceğimi ve o konuşmayı endişe etmiyorum değil. Herhangi bir tavsiyeniz varsa, deneyimi olanlar varsa buyrunuz.

Ben WhatsApp'dan müdüre ''Çalışma saatleri ve çalışma şartları beni çok zorluyor, bu yüzden işten ayrılmak istiyorum.'' yazmıştım. Müdür de fazla zorlamadı, sen bilirsin, istifanı falan ver dedi. Ertesi günü istifamı yazıp imzaladım ve işten ayrıldım. Yani anlayacağınız bu konuda endişe etmenize gerek yok, çalışmak istemeyen adamı zorla tutmazlar, merak etmeyin. Konuşun müdürle, şartlar beni zorluyor deyin verin istifanızı.

Ayrılma nedenlerinizi de içeren istifa dilekçesi yazıp verin, sözleşmenize göre onlar da bir çözüm bulurlar. Artık, bildirim süresini beklerler mi? Beklemezler de izin verirler mi? Onların bileceği iş. 2 aylık iş için nasıl söylerim diye düşünmeye pek de gerek yok.

Direkt çıkış mı yoksa 2 hafta sonra mı(2 weeks notice)? Meslek nedir?
Müdüre git;
+İstifa etmek istiyorum.
-Neden?
+Şu bu o sebepten...
-Peki. //seni zorla tutamayacaklarına göre peki demekten başka şansları yok.
İstifa dilekçeni vermek için ik ya gider dilekçeni yazar başka diğer imzalanacakları imzalar, akşam çıkar gidersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 ay önce başladığım, çalışma ortamından çok rahatsız olduğum ve durmadan huzursuz hissettiğim işimden istifa ediyorum. Kararımdan eminim ama müdürüme nasıl söyleyeceğimi ve o konuşmayı endişe etmiyorum değil. Herhangi bir tavsiyeniz varsa, deneyimi olanlar varsa buyrunuz.
İstifa ediyorum diyerek hemen çıkamıyorsun belli bir süre daha çalışman gerekiyor, istifa haberini verdikten sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı