Mühendis subay görev yeri ve tanımı

Mikoshi

Kilopat
Merhaba, hava deniz veya kara kuvvetlerine bilgisayar mühendisi kadrosundan girip subay olan kişilerin görev yerleri ve yaptığı işler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Dış kaynak subay/astsubay alımı başvuru kılavuzunda her bölümün hangi alanda çalışacağı yazar oradan kontrol edebilirsiniz.

Dış kaynak subay/astsubay alımı başvuru kılavuzunda her bölümün hangi alanda çalışacağı yazar oradan kontrol edebilirsiniz.

Deniz ve kara için yazmıyor. Hava kuvvetleri için şu şekilde yazılmış:
Elektronik cihaz ve bilişim sistemlerinin yazılım ve donanımına ait araştırma ve geliştirme, tasarım, deneme, değerlendirme, test, proje, modifikasyon, sertifikasyon, kalite güvence, bakım ve onarım çalışmalarına katılır, bu faaliyetleri planlar, koordine eder, uygular ve yönetir. Bilgi otomasyon sistem ihtiyaçlarına en uygun çözümü sağlayacak donanım, sistem yazılım ve bilgisayar ağı mimarisini tespit eder.

Ayrıca görev yerleriyle ilgili de bir bilgi bulamadım.

Ya hocam şöyle diyeyim nerede çalışcanın garantisi yok diye biliyorum nereye verirlerse bu beyaz yaka iş değil yani.

Biliyorum fakat görev yerleri bellidir örneğin havacı subay gidip de Iğdır ilinde görev yapmaz gibi. Mühendis sınıfının da görev yaptığı belli iller vardır her kuvvet özelinde, bunları merak ettim ayrıca deniz ve kara sınıfı için görev tanımları da yazmıyor.

Deniz ve kara için yazmıyor. Hava kuvvetleri için şu şekilde yazılmış:
Elektronik cihaz ve bilişim sistemlerinin yazılım ve donanımına ait araştırma ve geliştirme, tasarım, deneme, değerlendirme, test, proje, modifikasyon, sertifikasyon, kalite güvence, bakım ve onarım çalışmalarına katılır, bu faaliyetleri planlar, koordine eder, uygular ve yönetir. Bilgi otomasyon sistem ihtiyaçlarına en uygun çözümü sağlayacak donanım, sistem yazılım ve bilgisayar ağı mimarisini tespit eder.

Ayrıca görev yerleriyle ilgili de bir bilgi bulamadım.
2024’ü bulamadım ama 2023 yılı için dış kaynak muvazzaf subay başvuru kılavuzu:

Nerede çalışacağın tamamen TSK tarafından belirlenir ve belirli yıllar arayla tayin olarak görev yeri değişimin olur. Özet olarak tayin ve çalışma konumu açısından en rahatı hava kuvvetleri olur.

2024'ü bulamadım ama 2023 yılı için dış kaynak muvazzaf subay başvuru kılavuzu:

Nerede çalışacağın tamamen tsk tarafından belirlenir ve belirli yıllar arayla tayin olarak görev yeri değişimin olur. Özet olarak tayin ve çalışma konumu açısından en rahatı hava kuvvetleri olur.

2024 elimde mevcut araştırma için teşekkür ederim. Taban puanlara baktığımda bilgisayar mühendisliği 2023 yılı için deniz ve kara için 0 hava ise 70.00 görünüyordu, bu sebeple 2024 de kontenjan olarak hava, kara ve denizde artışa gidilmişti. Öncelikle havadan başlayarak hepsine başvurmayı planlıyorum bu ekim döneminde.

2024 elimde mevcut araştırma için teşekkür ederim. Taban puanlara baktığımda bilgisayar mühendisliği 2023 yılı için deniz ve kara için 0 hava ise 70.00 görünüyordu, bu sebeple 2024 de kontenjan olarak hava, kara ve denizde artışa gidilmişti. Öncelikle havadan başlayarak hepsine başvurmayı planlıyorum bu ekim döneminde.
Hayırlısı olsun şimdiden. O bölümde iyi bir ouan yaptıysanız kötü sayılacak bir bölgede çalışmazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı