Mühendislik için sistem toplama

Bütçe
Orta Bütçeli
Ortalama 8000 TL bütçe. + ve - olabilir.

Ortalama 8000 TL bütçe. + ve - olabilir.
Ara Toplam6.388,56 TL
Toplam KDV1.149,95 TL
Sepet Toplam Fiyatı7.538,51 TL
RPG kasa önermedim RPG isterseniz Spec-Delta modelini alın Corsair'in. Kalan paraya soğutucu alırsınız hayırlı olsun.

Yeni Intel işlemcilerin eli kulağında zamanın varsa beklemeni tavsiye ederim. Çok güzel işlemciler çıkaracaklar. Oyun oynayacak mısın? Ne derecede oynayacaksın. Monitörün var mı kaç Hz, çözünürlüğü ne bunların belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.

Oyun işini aradan çıkartırsak. Bir iki tık altta bu liste nasıl olur peki? En azından ekran kartı.
Oyun oynamayacağım. İnşaat mühendisliğinde kullanmam gereken programlar var.(ideCAD AutoCAD ) Analiz raporları almam gerekiyor. Bu işlemleri sorun yaşamadan yapabileceğim bir sistem benim için gayet iyi olacaktır Monitörüm yok.

Bu arada önerdiğim sistemi buradan toplayabilirsiniz. Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplama
O zaman önerdiğim sisteme bunu alabilirsiniz. Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Oyun oynamayacaksanız ekran kartını RTX 2080 yapmaya gerek yok, GTX 1660 bile yeterli olur sizin için, işlemciyi güçlendirmek ve RAM miktarını artırmak daha mantıklı bir hareket olur.

Hocam @GoDd1 nın verdiği sistem gayet güzel. Tek revize aynı fiyattta anakartı Gigabyte B450 Gaming X gibi bir şey seçmek olacaktır.

O zaman Intel i9 10. nesil bir işlemci alırsın. Desteklediği kadar Mhz değerine sahip 8+8 RAM alırsın. SSD olarak M2 Samsung 970 EVO Plus alırsın. Monitör alacağın zaman kriterleri yazarsın yine yardımcı oluruz. Ekran kartı giriş-orta seviye bir parça alman senin için yine iyi olacaktır. 8000 liraya yapılabilir diye tahmin ediyorum.
Oyun oynamayacaksanız ekran kartını RTX 2080 yapmaya gerek yok, GTX 1660 bile yeterli olur sizin için, işlemciyi güçlendirmek ve RAM miktarını artırmak daha mantıklı bir hareket olur.
Oyun oynamayacağım diyen adama GTX1660 neden öneriyorsun anlamadım. Gereksiz masrafa sokuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…