Sınav perşembe günüymüş. Üniversiteye gidiyorsun. Altyapın vardır. Limitle Logaritmaya şimdi başlasan çarşambaya kadar bitirirsin. Son gün de soruları çözersin.
Bunlar nasıl mühendislik final soruları ben onu anlayamadım. Logaritma ve limit mi soruyorlar finalde. Çift katlı integraller diferansiyel denklemler integralde hacim gibi soru yok resmen ilkokul sınavı.
Bunlar nasıl mühendislik final soruları ben onu anlayamadım. Logaritma ve limit mi soruyorlar finalde. Çift katlı integraller diferansiyel denklemler integralde hacim gibi soru yok resmen ilkokul sınavı.
Ben sizden yardım istiyorum, siz bana saçma sapan cevap veriyorsunuz. Forumda insanlara yardım etmeyecekseniz, boş yorum yapmayın. Mühendislik okumuyorum, iki yıllık bilgisayar bölümü okuyorum.
Ben sizden yardım istiyorum, siz bana saçma sapan cevap veriyorsunuz. Forumda insanlara yardım etmeyecekseniz, boş yorum yapmayın. Mühendislik okumuyorum, iki yıllık bilgisayar bölümünde okuyorum.
Ben sana yorum yapmadım arkadaşa cevap niteliğinde bir yazı yazdım senin sınav soruların logaritma ve limit soruları açıp AYT veya buders Boğaziçi'li kanalından konu anlatımı dinleyip yaparsın zaten
Ben sizden yardım istiyorum, siz bana saçma sapan cevap veriyorsunuz. Forumda insanlara yardım etmeyecekseniz, boş yorum yapmayın. Mühendislik okumuyorum, iki yıllık bilgisayar bölümü okuyorum.