Sayısal Mühendislik matematiği final hazırlık soruları

Yone00

Centipat
Daha fazla  
Bu perşembe final sınavım var. Hoca hazırlık soruları gönderdi ancak çoğunu çözemedim. Çözebildiğiniz soruları atarsanız sevinirim.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları çözemiyorsan mühendis olma kardeşim.

Mühendislik okumuyorum

Bunlar nasıl mühendislik final soruları ben onu anlayamadım. Logaritma ve limit mi soruyorlar finalde. Çift katlı integraller diferansiyel denklemler integralde hacim gibi soru yok resmen ilkokul sınavı.

Bunları çözemiyorsan mühendis olma kardeşim.

Ben sizden yardım istiyorum, siz bana saçma sapan cevap veriyorsunuz. Forumda insanlara yardım etmeyecekseniz, boş yorum yapmayın. Mühendislik okumuyorum, iki yıllık bilgisayar bölümü okuyorum.

Son düzenleme:
Ben sizden yardım istiyorum, siz bana saçma sapan cevap veriyorsunuz. Forumda insanlara yardım etmeyecekseniz, boş yorum yapmayın. Mühendislik okumuyorum, iki yıllık bilgisayar bölümünde okuyorum.

Ben sana yorum yapmadım arkadaşa cevap niteliğinde bir yazı yazdım senin sınav soruların logaritma ve limit soruları açıp AYT veya buders Boğaziçi'li kanalından konu anlatımı dinleyip yaparsın zaten

Ben sizden yardım istiyorum, siz bana saçma sapan cevap veriyorsunuz. Forumda insanlara yardım etmeyecekseniz, boş yorum yapmayın. Mühendislik okumuyorum, iki yıllık bilgisayar bölümü okuyorum.
Biz nerden bilelim başlıkta mühendislik yazıyor diye mühendislik sandık. Diğer arkadaşın da dediği gibi youtube'dan çalışabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı