Bunları çözemiyorsan mühendis olma kardeşim.
Bunlar nasıl mühendislik final soruları ben onu anlayamadım. Logaritma ve limit mi soruyorlar finalde. Çift katlı integraller diferansiyel denklemler integralde hacim gibi soru yok resmen ilkokul sınavı.
Ben sizden yardım istiyorum, siz bana saçma sapan cevap veriyorsunuz. Forumda insanlara yardım etmeyecekseniz, boş yorum yapmayın. Mühendislik okumuyorum, iki yıllık bilgisayar bölümünde okuyorum.
Biz nerden bilelim başlıkta mühendislik yazıyor diye mühendislik sandık. Diğer arkadaşın da dediği gibi youtube'dan çalışabilirsiniz.Ben sizden yardım istiyorum, siz bana saçma sapan cevap veriyorsunuz. Forumda insanlara yardım etmeyecekseniz, boş yorum yapmayın. Mühendislik okumuyorum, iki yıllık bilgisayar bölümü okuyorum.
Dersin adı: Mühendislik Matematiği.Biz nerden bilelim başlıkta mühendislik yazıyor diye mühendislik sandık. Diğer arkadaşın da dediği gibi youtube'dan çalışabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.