Mühendislik programları ve oyun için laptop önerisi

İşletitim sistemi yok cihazda sizin yüklemeniz lazım
Anladım teşekkür ederim. Önerilerinizi tek tek inceleyeceğim.

Sizin bütçe ve tam istediğiniz nedir hocam ona göre konu açın düşünelim.
Bütçem açıkçası 20k civarına kadar önemli olan tabi ki iş. Ama sürekli iş üzerinde kullanılmayacak güncel oyunlarında çok yüksek performans beklemeden veyahut can sıkıcak performanslar almadan kullanabileceğim bir laptop arayışındayım aslında.

Anladım teşekkür ederim. Önerilerinizi tek tek inceleyeceğim.

Bütçem açıkçası 20k civarına kadar önemli olan tabii ki iş. Ama sürekli iş üzerinde kullanılmayacak güncel oyunlarında çok yüksek performans beklemeden veyahut can sıkacak performanslar almadan kullanabileceğim bir laptop arayışındayım aslında.

@İdealsistemim e demiştim hocam fakat CPU ağırlıklı işiniz varsa ilk baştaki arkadaşın attığı victusa RAM ekleyip kullanabilirsiniz.

konu açtırmıyor burdan yazabilirim.

* Oyun oynanmayacak, sadece online steam üzerinden oğlumla oynamak için, o da futbol, araba yarışı belki uçak vs çok anladığımdan değil :)
* İş için kullanılacak ancak
* Ekran, monitörle de kullanılıyor olsa da PC'nin kendi ekranı TUF ya da Nİtro ekranı gibi olmayacak
* ısınma sorunu olmayan , stabil çalışacak , güçlü işlemcili ( güçlüden kastım i5 olacaksa 12500H , i7 12700, 11800H , ryzen çok tercih etmesem de 6800h,5800h, 5600H -çok emin değilim )

Bütçe haliyle min de tutmaya calısıyorum cunku daha fazla para verdiğimde aynı oranda daha fazla performans alamayacağımı biliyorum. çünkü fiyat farkı bir anlamda ekran kartına gidiyor. Bu da benim çok önceliğim değil.

Isınma konusunda biraz daha emin olabilsem ve Ryzen yerine cihaz intelli olsa direk alıp konuyu kapatacaım cihaz aslında Rog Zeph g15 6800h işlemci

örnek olması adına yazıyorum

( bu cihazın ekranı 2k değil, full hd )

30'un üstüne çok çıkmamaya calısıyorum bütçe konusunda max.. cunku 17-18'e alacağım ideapad gaming 5600h 165 hz 3050 ekran kartı ( eğer adaptör sorunu yoksa ) zaten işimi muhtemelen görecek.

O yüzden 10-12 K ilave vermek anlamlı olmuyor.

ben de bana yazdınız sandım uzun uzun yazdım :)

İdepadin adaptör sorunu var ama servisten değiştirilebiliyor, pil ömrüde önemli değilse değiştirip kullanabilirsiniz.

bildiğiniz kronik sorunları var mı ?
fiyatı gerçi Rog g15 ve m16 fiyatı ama.. cihaz güzel duruyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı