Kyzer

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda 11. sınıfım İzmir'de Anadolu lisesinde okuyorum. Arkadaşım meslek liselerinin açıldığını söyledi, staj parası da veriyorlarmış günlük 650TL'ye denk geliyor. 3 gün staj+ 2 gün okul. Anadolu lisesini bırakıp meslek lisesine geçiş yapsam istediğim mühendisliği üniversitede okuyabilir miyim? Ve ileride o bölüme ait mesleğe sahip olabilir miyim? Bilgisayar mühendisliği ya da yazılım mühendisliği okumak istiyorum.

Arkadaşlar şu anda 11. sınıfım İzmir'de Anadolu lisesinde okuyorum. Arkadaşım meslek liselerinin açıldığını söyledi, staj parası da veriyorlarmış günlük 650TL'ye denk geliyor. 3 gün staj+ 2 gün okul. Anadolu lisesini bırakıp meslek lisesine geçiş yapsam istediğim mühendisliği üniversitede okuyabilir miyim? Ve ileride o bölüme ait mesleğe sahip olabilir miyim? Bilgisayar mühendisliği ya da yazılım mühendisliği okumak istiyorum.
Ben meslek liselerine 10. sınıfın 2. dönemine kadar geçiş var diye biliyorum sonrası sıkıntı diye öğrenmiştim doğru mudur bilmiyorum.

Meslek liselerinde bir program vardı, adını unuttum. Mühendislik bölümlerinde 20.000 ile alan okullar 120.000 ile alabiliyorlar. Okul yeni açılıyorsa(tercihe bağlı) ve şu anki okulunuzun ortamı kötüyse tercih edilebilir. O okulların puanları çok düşük değilse olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı