Çocuk bana benzemiyor. Çözebilmiş değilim...
Hani paralel evrende falan deseler o bile uymuyor haÇocuk bana benzemiyor. Çözebilmiş değilim...
Ağabey çocuk sana benziyor gibi ama yanyana koyunca hiç uyuşmuyorsunuz. Çok garipÇocuk bana benzemiyor. Çözebilmiş değilim...
Ya biz körüz yada siz körsünüz, anlamış değilim... Neresi benziyor? Mimik, yüz hattı, davranış vb. hiç benzemiyor. Hani Recep abiyi yıllardır bilmesem ve forumda yeni olsam yine ihtimal veremem.Ağabey çocuk sana benziyor gibi ama yanyana koyunca hiç uyuşmuyorsunuz. Çok garip![]()
Biraz sakinleş herkese göre farklı duruyor çocuk. Mavi-Siyah mı yoksa Beyaz-Altın mı dediğimiz elbise gibiYa biz körüz yada siz körsünüz, anlamış değilim... Neresi benziyor? Mimik, yüz hattı, davranış vb. hiç benzemiyor. Hani Recep abiyi yıllardır bilmesem ve forumda yeni olsam yine ihtimal veremem.
Çocuk pavyona ilk defa gitmiş bir liseliden farksız, Recep abi ise çok farklı noktadaMaster olmuş gibi bir şey, iyice bakın bence
Ha bu arada Recep abinin gençliği de böyle değildi, bilgin olsun.
Abi senin zayıflamış halin.Çocuk bana benzemiyor. Çözebilmiş değilim...
Emredersiniz.Bu daha kötüymüş lütfen bir daha yapma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.