kayra150
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: MSI 945GM3
İşlemci(CPU): Intel Core2 Duo E7300 2.66 ghz
Ekran Kartı(GPU): AMD ATI Radeon HD 2400 PRO
Disk: Hikvision C100 120 GB SSD
Ram: 1 GB
İşletim sistemi: antiX 22 64 bit
Kernel: xanmodv1-lts (6.6.21)
Monitör: Casper926w - 900w
Klavye: Casper K5108
Fare: PGM07
Kulaklık: TIGOES TH-812
Ben de tam tersi, ticari kar amacı taşıyıp bu amacı en tepede tutan ona göre davranan büyük şirketlere güvenemiyorumEfendim verdiğim ISO, sizin saydıklarınızın aksine Windows resmi ISO'sudur. Custom Windows değildir yani. Boyutunun fazla olma nedeni budur. O Custom ISO'ları en başta kırpıp formata uygun hale getiriyorlar ama bazı sorunlar yaratıyor ileride. Biz kırpmalarımızı format sonrası yapıyoruz ve hafifleştiriyoruz tek farkı bu. Windows LTSC'yi Microsoft'un kendi yapmış olduğu modlu Windows gibi düşünün. Sadece birkaç ayrıntıyla daha da iyi hale getiriyoruz. Custom Windows'lara asla güvenmiyorum. Değerleri yorumlarınız için teşekkür ederim. Modlu Windows kullanacak olan arkadaşlar için iyi bir gözlem olmuş.
Microsoft'a ayrıca güvenmiyorum. Windows 10'un ve Windows 7'nin sistem gereksinimlerini birebir aynı yayınladılar resmi olarak. Ama bu işin içinde olan herkes bilir ki win7 çok daha hafiftir, win10 ile kıyas kabul etmez. Bu resmi yayınlama bir yalandır buradan da üstte dediğimi doğrular nitelikte hamle yaptılar. Milleti yeni bilgisayara yöneltme politikası uğruna böyle bir şey yaptılar. Neden böyle dedim çünkü milley bakacak ''ha madem aynı gereksinimlere sahip, varsın yenisi olsun'' deyip yükleyecek. Sonra kasma donma artışından ötürü yeni bilgisayar almaya yönelecek... Orijinal microsoft damgası benden olabildiğince uzak olsun. Kişisel bilgisayarımda zaten Linux kullanıyorum, yorumda bahsettiğim kasa ortak kullanım olduğu için Windows. Ben böyle düşünüyorum tabi kimseyi bir şeye zorlayamam fikir paylaştım sadece