Rehber Mükemmel Windows için Detaylı Rehber

Ücretsiz bir şekilde lisanslamanın bir yolu var mı?

Bluetooth engelleyen bir ayar var mı bu sürümde, cihazları görmüyor nedense.

İyi bir sistemde bunlara girişmeye gerek var mı sizce?
Rehber çok iyi bu arada eline sağlık.

Hocam konuyu hortlatmak gibi olacak ama ISOnuzu paylaşma ihtimaliniz var mı veya hala üstünde uğraşıyor musunuz?

Hocam konuyu hortlatmak gibi olacak ama ısonuzu paylaşma ihtimaliniz var mı veya hala üstünde uğraşıyor musunuz?

Hocam çalışmalarımın çoğunu kaybettim harici diskimdeydi hepsi bir anda bozulunca geri de alamadım. Diski takınca çalışıyor ama okuma yazma kafası bozulduğu için sistem de çıkmıyordu. Maalesef çöpe attım öylece. Sistem özelliklerin nedir? Elimde orijinal LTSC 1809 var ilk sürümleri onları upload yapabilirim istersen. Üzerinde çalışma yapmadım. i7 4470K sistem kullanıyorum bu arada LTSC 2021 kullanıyorum sistemin benim sistemime yakın ise LTSC 2021 kurabilirsin istersen. Ben o cevabı yazdığım da FX 8300 işlemcili AMD sistem kullanıyordum bu arada. O sistem de 1809 daha hızlı çalışıyordu.

şu anda windows 10 home sürümünde anahtarım var, bu sürüme geçsem otomatik olarak aktifleşir mi? Birde önerir misiniz bu sürümü iyi bir sistem için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…