Rehber Mükemmel Windows için Detaylı Rehber

Ungoogled Chromium web sitelerinde Javascript'i aktive edin diyor, ayarlarda aktif durumda ancak bir türlü çözemedim. Bilginiz var mı?
 
Ungoogled Chromium web sitelerinde Javascript'i aktive edin diyor, ayarlarda aktif durumda ancak bir türlü çözemedim. Bilginiz var mı?
eklenti olarak NoScript yüklediniz mi?
6. nesil Intel işlemciye gerek yok. Şimdi kursam ikinci nesil i5 bile rahat kaldırır. 2016 LTSB kullanıyorum çok da farkı yok zaten.
ben internette yaptığım araştırmalar sonucunda paylaştım. veri zaten LTSC 2021 için.
 
Agacım seni de rahatsız ediyorum kusuruma bakma attığın güvenlik eklentilerin hepsi açık kaynak kodlu mu?
estağfurullah hocam, evet hepsi açık kaynak kodludur.
NoScript yüklemiştim, teşekkürler hatırlattığınız için. Şimdi kaldırdım, inanılmaz bir zorluk günlük kullanım için.
noscript eklentisini tarayıcının sağ üst paneline sabitlediğinizde eğer bir websitesi java uyarısı veriyor ya da eksik çalışıyorsa, noscript simgesi üstüne tıklayın 2.ünlem ya da 4.ünlem işaretine basın. bunlar geçici güvenlik sağlar. eğer bir siteye tamamen güven ayarı vermek istiyorsanız simgeye tıklayıp açılan linkler listesinden domainin solunda bulunan S simgesi (güvenilir) yazan olana basın bir daha uğraşmanıza gerek kalmaz.

*bunlar zorunlu değildir güvenlik ve gizlilik takıntısı olan arkadaşlar için önerilerimdir.*
 
Estağfurullah hocam, evet hepsi açık kaynak kodludur.

Noscript eklentisini tarayıcının sağ üst paneline sabitlediğinizde eğer bir web sitesi Java uyarısı veriyor ya da eksik çalışıyorsa, noscript simgesi üstüne tıklayın 2.ünlem ya da 4.ünlem işaretine basın. Bunlar geçici güvenlik sağlar. Eğer bir siteye tamamen güven ayarı vermek istiyorsanız simgeye tıklayıp açılan linkler listesinden domainin solunda bulunan s simgesi (güvenilir) yazan olana basın bir daha uğraşmanıza gerek kalmaz.

*Bunlar zorunlu değildir güvenlik ve gizlilik takıntısı olan arkadaşlar için önerilerimdir.*

Sağ olasın teşekkür ederim peki uBlock Origin için bildiğin ön ayar var mı?
 

Geri
Yukarı