Mürekkep yutmak tehlikeli mi?

JessePinkMan09

Picopat
Kalemle uğraşırken tüpünü çektim ve ağzım mürekkep doldu. Hemen lavaboya koştum ilk büyük mürekkep damlasını tükürdüm. Onu tükürdükten sonra 1-2 defa yutkundum yani büyük bir mürekkep kütlesi yutmadım ama ağzımda hala kalıntılar vardı zor temizledim. Az da olsa yutmuş olabilirim diye düşünüyorum. Bir sorun çıkar mı acaba? İnternete baktım saçma sapan şeylerle doluydu.

Kalemle uğraşırken tüpünü çektim ve ağzım mürekkep doldu. Hemen lavaboya koştum ilk büyük mürekkep damlasını tükürdüm. Onu tükürdükten sonra 1-2 defa yutkundum yani büyük bir mürekkep kütlesi yutmadım ama ağzımda hala kalıntılar vardı zor temizledim. Az da olsa yutmuş olabilirim diye düşünüyorum. Bir sorun çıkar mı acaba? İnternete baktım saçma sapan şeylerle doluydu.
Hocam bende çok yuttum. Zarar verebilir fakat öyle hissedeceğin bir şey olacağını sanmıyorum.
Abartılacak bir şey yok yani.

Afiyet olsun. Tadı nasıldı?

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından yayınlanan bir yayına göre, “tükenmez kalemler, keçeli kalemler ve dolmakalemler o kadar az mürekkep içerir ki, bir kalemden emilirse zehirlenmeye neden olmak için yeterli değildir. Bazı mürekkepler ağızda ağrılığa neden olabilir. Bir şişeden yutulan büyük miktarda mürekkep tahriş edici olabilir, ancak ciddi zehirlenme bildirilmedi. ”

Bir daha yutmayın. Alışkanlık çıkabilir.
Yok hocam ne alışkanlığı iğrenç bir şeydi aynaya baktığımda tıpkı bir zombi gibiydim.
Aynı şekilde 5. sınıfta ben de yuttum. Benimki bir de simliydi :) Bu mesajı yazdığıma göre sorun çıkmamış. Yine de doktora gidebilirsiniz.
Şu ortamda doktora gitmem hocam ancak karın ağrısı ya da başka belirti falan olursa giderim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı