Müşteri temsilcisi nasıl olunur?

ahmetsherlock

Kilopat
Yer
Hatay
Selam.
Trendyol getir Çiçeksepeti vb... Büyük şirketlerde veya ByNoGame gibi daha küçük işletmelerde yazı şeklinde canlı destek olarak çalışmak istiyorum ama nereye başvuracağımı bulamadım. LinkedIn'de ve kariyer.net gibi sitelerde benzer ilanlar bulamadım. Farklı farklı chatbot, webchat, sanalchat ilanlar gördüm ama hepsi alakasız ilanlardı. Bu gibi işlerde önceden çalışmış veya hala çalışan var ise bilgilendirebilir mi?

Ön lisans bilgisayar programcılığı mezunuyum. + sağlık meslek lisesi mezunuyum.
4 ay satış temsilcisi deneyimim var.
A2 Almanca ve İngilizce dil bilgim var.

Geçtiğimiz yaz ByNoGame'in müşteri temsilcisi ilanını kariyer.net'te görmüştüm. İlandan hatırladıklarım ise ofisleri İzmir Güzelbahçe'de, ofisten çalışılıyor. Akşamcı arıyorlardı geceden sabaha kadar. Maaş asgariden biraz fazla, primleri de vardı. LinkedIn'de profilini müşteri temsilcisi olarak hazırlarsan iş teklifleri alabilirsin, bazı şirketler ilan vermek yerine doğrudan potansiyel çalışanlarla iletişime geçiyor.

Sitelerde genelde "kariyer" ya da "bizimle çalışmak ister misiniz?" gibi ibareler olur oralara tıklamayı denediniz mi?

Geçtiğimiz yaz ByNoGame'in müşteri temsilcisi ilanını kariyer.net'te görmüştüm. İlandan hatırladıklarım ise ofisleri İzmir Güzelbahçe'de, ofisten çalışılıyor. Akşamcı arıyorlardı geceden sabaha kadar. Maaş asgariden biraz fazla, primleri de vardı. LinkedIn'de profilini müşteri temsilcisi olarak hazırlarsan iş teklifleri alabilirsin, bazı şirketler ilan vermek yerine doğrudan potansiyel çalışanlarla iletişime geçiyor.
ByNoGame'i ben de gördüm ve ek iş olması için başvurdum ancak homeoffice değil de hibrit bir çalışma istedikleri için ve ben de İstanbul'da yaşadığım için bana uygun değildi. Homeoffice çalıştıran farklı şirketlerde sadece chatleşerek ek gelir kazanılabilir. İyi paralar dönüyor.

ByNoGame'i ben de gördüm ve ek iş olması için başvurdum ancak homeoffice değil de hibrit bir çalışma istedikleri için ve ben de İstanbul'da yaşadığım için bana uygun değildi. Homeoffice çalıştıran farklı şirketlerde sadece chatleşerek ek gelir kazanılabilir. İyi paralar dönüyor.
Homeoffice ve part-time çalışma imkanı olan şirket bulmak o kadar kolay olmasa gerek. Düşünmesi bile güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı