Hepinize merhaba arkadaşlar ben müziğin ritmine göre değişen masaüstü arka planı yapmak istiyorum örneğin 1.müziği başlattım ya onda ritmi ayrı 2. müzikte ise ritmi yine ritmi ayrı.
Bunu nasıl yapabilirim?
Hepinize merhaba arkadaşlar ben müziğin ritmine göre değişen masaüstü arka planı yapmak istiyorum örneğin 1.müziği başlattım ya onda ritmi ayrı 2. müzikte ise ritmi yine ritmi ayrı.
Bunu nasıl yapabilirim?
Use stunning live wallpapers on your desktop. Animate your own images to create new wallpapers or import videos/websites and share them on the Steam Workshop!
Bunu nasıl yapabilirim?
Bunu nasıl yapabilirim?
Rainmeter ile de kolayca yapabilirsin. Hem rainmeter hemde VisBubble 3.0 Rainmeter Skin şu linkteki paketi indirip kurarsanız attığım resimlerden kolayca yapabilirsiniz.
O kısma gelip BarExtrude.ini seçeneğini seçenerseniz haraketle masaüstünüz aktif olacaktır. İsterseniz daha da özelleştirebilirsiniz. Altta ki seçenekleri seçerseniz de daha farklı hallerini bulabilirsiniz.