Ses kısık dinle daha güzel. Bir işle uğraşırken dersi dinlerken fala. Başka sesleri bastırmasın fakat hafif hafif fon gibi gelsin arkadan. Hem engel olmaz hem aklınızı karıştırmaz. Ben hep kısık dinlerim. Özellikle geceleri lofi ile.
Cidden hiç hop piyasası çok rezil ahbap onlar olmasa LGS de 490 yapardım belki. Senin iyiliğin için gel Rock ile Metal ile huzura gel keyifli hayatı yaşamı bul yoldaş.
Bende de basslar fuldeyken BRuce Dickinson-Scream For Me Brazil konserindeki Tower'ı dinlemek var .
40 yaşıma geldiğimde pek güzel şeyler olmayacak ama neyse.
Cidden hiç hop piyasası çok rezil ahbap onlar olmasa LGS de 490 yapardım belki. Senin iyiliğin için gel rock ile metal ile huzura gel keyifli hayatı yaşamı bul yoldaş.
Güzel bir şey bu, ama kaliteli dinlerseniz. Çok yüksek ses ile dinlemenizi tavsiye etmem. Kaliteli bir hoparlör/kulaklık alırsanız müzik dinlemekten aldığınız zevk 2-3 katına çıkar.
Dostum tek tük rap dinlemiyorum, rapte de sound çeşitliliği var, synthwave, metal trap gibi. Düz trash metal rock dinleyemiyorum ama rapinde birçok tarzını dinlerim.