Müzik bağımlısı olmak

Ses kısık dinle daha güzel. Bir işle uğraşırken dersi dinlerken fala. Başka sesleri bastırmasın fakat hafif hafif fon gibi gelsin arkadan. Hem engel olmaz hem aklınızı karıştırmaz. Ben hep kısık dinlerim. Özellikle geceleri lofi ile.

Eki Görüntüle 917856
Ben asla kısık dinleyemem en ufak sescikler bile duyulmalı analiz edilmeli.

Hocam bakın benim başım ağrıyor Judas'ın davulları yüzünden ya alışın ya da gitarist olamadan sağır olun ve üzgün yaşayın.
Deal With It :D.
Bende bi fantezi var kulakla sesi fuller kulaklığı en dibe kadar sokup 3 saniye pantera dinlerim. O zevki baska bir şey vermiyor.
Bende de hip hop sendromu var.
Cidden hiç hop piyasası çok rezil ahbap onlar olmasa LGS de 490 yapardım belki. Senin iyiliğin için gel Rock ile Metal ile huzura gel keyifli hayatı yaşamı bul yoldaş.

Bende bi fantezi var kulakla sesi fuller kulaklığı en dibe kadar sokup 3 saniye pantera dinlerim. O zevki baska bir şey vermiyor.
Bende de basslar fuldeyken BRuce Dickinson-Scream For Me Brazil konserindeki Tower'ı dinlemek var :D.
40 yaşıma geldiğimde pek güzel şeyler olmayacak ama neyse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı