Bizim okulda Resim - Müzik olarak ikiye ayrılıyoruz. Ben ikisinde de berbatım. Ama resime gidiyorum kötünün iyisi.Flüt çalmayı beceremiyorum . Aslında uğraşınca çalıyorum ama uğraşmak istemiyorum . Sevmiyorum bu dersi . Bu derse en azından bu senelik girmemek için ne yapmalıyım ?
Valla artık 10. 20' yi özlüyoruz.Mecburen gireceksin. Yok illa girmeyeceğim diyorsan yok yazılırsın. 20 günü geçerse de sınıfta kalırsın. Flüt hakkında üstüne gittikçe başarabilirsin çok zor değil.
Valla artık 10. 20' yi özlüyoruz.
Keşke 20 olsa[emoji2] Valla 10 yetmiyor. Kaçıyosun falan biraz bir bakmışsın dolmuş.Bizim okulda 20 gün dendi o yüzden öyle dedim
Ben geçen yıl 4 tane imzalamıştım. [emoji2]Birde dilekçe diye bir şey çıkarmışlar.
Yok şeyi diyorum ya böle hastaneye gittiğinde veya başka yere annem bir dilekçe yazıyor onu müdüre götürüyor rapor diye geçiyor. Ama bizim okul illa annem getirecek diyorBen geçen yıl 4 tane imzalamıştım. [emoji2]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.