Hocam maksimum bütçem 3 buçuk 4 falan. Dediğim gibi çok kullanmayacağım.Aslında 6-7K ya var hocam
Hocam maksimum bütçem 3 buçuk 4 falan. Dediğim gibi çok kullanmayacağım.Aslında 6-7K ya var hocam
Lehim beceriniz var mi hocam? Ben ortalama 750tl ye 10W + 10W hoparlör yaptım. Ve mukkemel oldu. Stüdyo monitörüm ile karşılaştırdım sesleri çok yakın.Hocam maksimum bütçem 3 buçuk 4 falan. Dediğim gibi çok kullanmayacağım.
Hiç yok hocam. Diyelim bir şekilde yaptık. Televizyona nasıl takabiliriz?Lehim beceriniz var mi hocam? Ben ortalama 750tl ye 10W + 10W hoparlör yaptım. Ve mukkemel oldu. Stüdyo monitörüm ile karşılaştırdım sesleri çok yakın.
Televizyonda AUX out var ise takarsıniz. Ben PS4 için dahili USB ses kartlı yaptımHiç yok hocam. Diyelim bir şekilde yaptık. Televizyona nasıl takabiliriz?
İlla vardır hocam koymuşlardır umarım.Televizyonda AUX out var ise takarsıniz. Ben PS4 için dahili USB ses kartlı yaptım
Arkasının fotosunu atabilir misiniz?İlla vardır hocam koymuşlardır umarım.
Var var hocam gördüm en altta.Arkasının fotosunu atabilir misiniz?
Dediğim gibi hocam lehim beceriniz var ise 750tl civarına yapabilirsinizVar var hocam gördüm en altta.
Dediğim gibi hocam lehim beceriniz var ise 750TL civarına yapabilirsiniz
Lehiminiz var dimi hocam?Bunu biraz aciklayabilir misiniz, deneyebilirim ilgimi cekti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.