Müzik dinlemek, video izlemek, uygulama kullanmak için telefon önerisi

Gernasch

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler herkese. Öncelikle belirteyim aktif olarak iPhone 15 kullanıyorum. Bu yüzden bu telefonda yüksek model vs aramıyorum. Şimdi ben biraz takıntılı insanım. Spor yaparken Xiaomi Watch S1 active ve Xiaomi Buds4 Lite kullanıyorum. O yüzden siz değerli arkadaşlardan telefon tavsiyesi istiyorum. Xiaomi olmalı markası. Kullandığım ekipmanlar tek bir marka olmalı o yüzden böyle istiyorum. Telefonla yapacağım şeyler:
- Boş zamanlarda YouTube'dan video izlemek.
- Spotify'dan müzik dinlemek.
- Steam uygulamasını kullanmak.
- Alışveriş uygulamalarını kullanmak (Trendyol, beymen vs)
-Spor yaparken düşerse çok etkilenmeyecek. Dayanıklı.
- Uçuk şirketlerinin uygulamalarını kaldıracak. (THY, pegasus, sun, Anadolu jet)

Kesinlikle yapmayacaklarım:
- Sosyal medya uygulamaları.
- Fotoğraf çekmek.
- Yazılım vs gibi işlemler.

Telefondan istediğim özellikler bu video izleme çözünürlüğü iyi olsun yeterli ve çok pahalı olmasına gerek yok. Çünkü bu telefonu diğer telefonun yani IPhone'un bataryasını, batarya döngüsünü ve depolama alanını yemesin diye kullanacağım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bütçe: 15.000

Pro’nun normalden çok farkı var mı ya yapacaklarım basit uygulamalar olduğundan düz 12 iş görmez mi ?
Düz 12 çok düşük bir giriş sekment bir cihaz normal kullanımda bile uygulamalar arasında geçişte kasabilir en azından Note 12 almaya bakın.

Az kalsın beğen yerine raporlaya basıyodum dikkatsizlikten. Teşekkür ederim Musashi Miyamoto.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı