Gernasch
Hectopat
Daha fazla
İyi günler herkese. Öncelikle belirteyim aktif olarak iPhone 15 kullanıyorum. Bu yüzden bu telefonda yüksek model vs aramıyorum. Şimdi ben biraz takıntılı insanım. Spor yaparken Xiaomi Watch S1 active ve Xiaomi Buds4 Lite kullanıyorum. O yüzden siz değerli arkadaşlardan telefon tavsiyesi istiyorum. Xiaomi olmalı markası. Kullandığım ekipmanlar tek bir marka olmalı o yüzden böyle istiyorum. Telefonla yapacağım şeyler:
- Boş zamanlarda YouTube'dan video izlemek.
- Spotify'dan müzik dinlemek.
- Steam uygulamasını kullanmak.
- Alışveriş uygulamalarını kullanmak (Trendyol, beymen vs)
-Spor yaparken düşerse çok etkilenmeyecek. Dayanıklı.
- Uçuk şirketlerinin uygulamalarını kaldıracak. (THY, pegasus, sun, Anadolu jet)
Kesinlikle yapmayacaklarım:
- Sosyal medya uygulamaları.
- Fotoğraf çekmek.
- Yazılım vs gibi işlemler.
Telefondan istediğim özellikler bu video izleme çözünürlüğü iyi olsun yeterli ve çok pahalı olmasına gerek yok. Çünkü bu telefonu diğer telefonun yani IPhone'un bataryasını, batarya döngüsünü ve depolama alanını yemesin diye kullanacağım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bütçe: 15.000
- Boş zamanlarda YouTube'dan video izlemek.
- Spotify'dan müzik dinlemek.
- Steam uygulamasını kullanmak.
- Alışveriş uygulamalarını kullanmak (Trendyol, beymen vs)
-Spor yaparken düşerse çok etkilenmeyecek. Dayanıklı.
- Uçuk şirketlerinin uygulamalarını kaldıracak. (THY, pegasus, sun, Anadolu jet)
Kesinlikle yapmayacaklarım:
- Sosyal medya uygulamaları.
- Fotoğraf çekmek.
- Yazılım vs gibi işlemler.
Telefondan istediğim özellikler bu video izleme çözünürlüğü iyi olsun yeterli ve çok pahalı olmasına gerek yok. Çünkü bu telefonu diğer telefonun yani IPhone'un bataryasını, batarya döngüsünü ve depolama alanını yemesin diye kullanacağım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bütçe: 15.000