Müzik için 2-3 bin TL kulaklık önerisi

Lyk7a

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2021
Mesajlar
2.526
Çözümler
7
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle oyun kulaklığına ihtiyacım yok konu doğru yerdedir umarım. Müzik için alacağım bassları güzel olsun sesi temiz versin. Fiyatı önemli değil ama kafamda 2-3K var daha üste çıkarsa düşünürüm. Normal kulaklıkla duyamayacağım tınıları sesleri duyabilmek isterim günümün çoğu müzikle geçiyor bu yüzden güzel bir şeyler lazım.
 
 
Anker ve Sennheiser güzelmiş.
 
Sennheiser ANC yok,ama dış mikrofon var,ses kalitesi olarak en iyisi.Razer en güzel gözüken ve birazda marka imajında kaliteli olan.Anker hakkında en ufak fikrim yok.Ki zaten Sennheiser i marka olarak biliyorsanız ürünleri hakkında fikriniz vardır.Eşyaları her zaman fiyat denginde kıyaslayın derim,2500Tl lik JBL ile arasında ciddi fark olan bi kulaklık.
 
Sennheiser olanı alın derim.
 
eğer pro bir cihazla dinleme yapmayacaksanız, telefon , tablet , bilgisayar gibi yerlerden dinleyeceksiniz benim paylaştığım koss diğerlerinden çok daha iyi. HD 350 yi kullandım , güzel kulaklık ama o fiyat etmez asla. Koss güünlük kullanımda çok daha iyi sonuç veriyor , standart bir kalitesi var alet seçmiyor. Senheiser için en iyi sonucu bir ses kartı ya da converter kullanarak alabiliyorsunuz.
 

Geri
Yukarı