SkorpTR Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Ogrencisi 29 Eylül 2024 #1 Merhaba asagida verdigim linkteki gibi muzik arka planini nasıl yapabilirim veya sablon vs. var mi? Not: Editorlukten pek anlamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba asagida verdigim linkteki gibi muzik arka planini nasıl yapabilirim veya sablon vs. var mi? Not: Editorlukten pek anlamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Eylül 2024 #2 SkorpTR dedi: Merhaba asagida verdigim linkteki gibi muzik arka planini nasıl yapabilirim veya sablon vs. var mi? Not: Editorlukten pek anlamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Canva'dan yapabilirsin bence. Artı 0 Eksi
SkorpTR dedi: Merhaba asagida verdigim linkteki gibi muzik arka planini nasıl yapabilirim veya sablon vs. var mi? Not: Editorlukten pek anlamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Canva'dan yapabilirsin bence.
KS KS SkorpTR Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Ogrencisi 29 Eylül 2024 #3 RDJ dedi: Canva'dan yapabilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam buna benzer template var mi? Artı 0 Eksi
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Eylül 2024 #4 SkorpTR dedi: Hocam buna benzer template var mi? Genişletmek için tıkla... Çok bilgim yok o konuda. Ama arkaplanlar ve efektler falan var. Artı 0 Eksi
SkorpTR dedi: Hocam buna benzer template var mi? Genişletmek için tıkla... Çok bilgim yok o konuda. Ama arkaplanlar ve efektler falan var.
Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 949 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #5 SkorpTR dedi: Merhaba asagida verdigim linkteki gibi muzik arka planini nasıl yapabilirim veya sablon vs. var mi? Not: Editorlukten pek anlamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Görselin sürekli sağa sola gitmesini bilmem ama ilk baştaki hareketleri CapCut ile halledebilirsin. Artı 0 Eksi
SkorpTR dedi: Merhaba asagida verdigim linkteki gibi muzik arka planini nasıl yapabilirim veya sablon vs. var mi? Not: Editorlukten pek anlamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Görselin sürekli sağa sola gitmesini bilmem ama ilk baştaki hareketleri CapCut ile halledebilirsin.
KS KS SkorpTR Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Ogrencisi 29 Eylül 2024 #6 Hocam canva da buna benzer template bulamadim maalesef baska cozum yok mu? Artı 0 Eksi