Müzik indirmek korsan mıdır?

Youtube'a, yani ücretsiz girebildiğim bir paltforma koyarken bunları düşünmüyorlar mı?
Internet yokken dinlememek daha kotu olmaz mi?

YouTube uzerinden indirirsen korsana girmez bence. Cunku YouTube'da satmiyorlar. 🙂
Arkadaşlarım biliyorum dışarıdan çok saçma geliyor bu konu. Sizden çok özür dilerim.
Ama YouTube platformu, aşırı reklam barındıran bir platform ve şarkılarının orada ücretsiz paylaşılmasının nedeni zaten para kazanmak. Şarkılarını tanıtıyorlar ve nereden satın alacaklarını belirtmiyorlar mı? Üstelik reklam gelirleri de elde ediyorlar, şarkıları dinlendikçe.

Arkadaşlarım biliyorum dışarıdan çok saçma geliyor bu konu. Sizden çok özür dilerim.
Ama YouTube platformu, aşırı reklam barındıran bir platform ve şarkılarının orada ücretsiz paylaşılmasının nedeni zaten para kazanmak. Şarkılarını tanıtıyorlar ve nereden satın alacaklarını belirtmiyorlar mı? Üstelik reklam gelirleri de elde ediyorlar, şarkıları dinlendikçe.

O zaman müzik videosunu baştan sona kadar reklamlarıyla birlikte izlersem satın almış gibi mi oluyorum?

Hocam çok kafaya takıyorsunuz, indirin geçin ne olacak?

Sizden çok özür dilerim.

Ozur dilemene gerek yok. Benim de sacma konu acmisligim var.

Muzik videolarinda araya reklam girmiyor nedense. :)

Zaten bir sarkiyi dinlemeden indirmez kimse, degil mi? Ilk once YouTube uzerinde dinler, begenirse daha sonra indirmek isterse indirir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı